FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA

EXCLUSIV Șefii Concordiei îl contrează pe Miriuță, după ce antrenorul și-a arogat meritele ultimelor victorii ilfovene: "Așa e el"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 18 octombrie 2017 16:46

Președintele clubului Concordia Chiajna, Cristi Tănase, a reacționat pentru GSP.ro după ce Vasile Miriuță, tehnicianul lui Dinamo, a declarat că e meritul său faptul că formația ilfoveană are 4 victorii consecutive în ultima perioadă.

- Domnule Tănase, Vasile Miriuță spune că este meritul lui pentru parcursul bun al Concordiei. Cum comentați?
- Am văzut și eu declarațiile lui Vasile. Într-adevăr, a participat la formarea lotului de jucători cu care abordăm acest sezon, dar echipa pentru fiecare etapă din cele patru în care am obținut maximum de puncte, recuperând ce am pierdut în prima parte a sezonului, este făcută de actualul antrenor, Ion Moldovan. Atât rezultatele cât și și pregătirea săptămânală exemplară premergătoare fiecărui joc sunt meritul lui Moldovan și al staff-ului tehnic pe care-l conduce și al jucătorilor. Meritele nu sunt ale cuiva anume, ci a tuturor celor ce muncesc pentru Concordia.

- Miriuță a mai spus că jucătorii dumnevoastră au venit la Chiajna pentru el.
- Cred că a glumit când a spus asta. Așa e el, un tip mai glumeț. Eu dacă aș fi antrenor și anumiți jucători ar veni undeva pentru mine, nu i-aș părăsi așa că o iau ca pe o glumă a lui Miriuță. S-a mai descătușat și el puțin după ce a reușit prima victorie cu Dinamo. N-are cum să fie altceva decât o glumă. 

- De ce spuneți asta?
- Spre exemplu, rezultatul meciului direct din Ștefan cel Mare nu a fost o nicio glumă. A mai zis Vasile că speră să fim sub ei la sfârșit, dar eu zic să fim la egalitate de puncte, chiar și cu un meci egal la Chiajna în retur, ceea ce pentru Concordia ar fi în regulă. Acum serios vorbind, noi rămânem cu picioarele pe pământ și luăm fiecare meci în parte încercând să obținem în finalul acestui campionat cât putem de mult. Mizez pe forța grupului și dorința de afirmare a băieților.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
1455370071422773
Mihaela Racu  •  19 Octombrie 2017, 08:54

Stati si veti vedea declaratiile lui Miriuta dupa meciul cu Botosani cind o va lua urit Va da vina pe Contra

1525471240818722
Dorin Aldo  •  18 Octombrie 2017, 21:28
Postat de Joachim Makay pe 18 Octombrie 2017, 17:42

Seamana cu Rupert .

Hai c-o scalzi ..ca la Vaslui !

1525471240818722
Dorin Aldo  •  18 Octombrie 2017, 21:27

Jucătorii de la CFR si Tg. Mureş , n-au venit la Chiajna ...după Miriuţă ?!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează