FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI - FCSB, AZI, 20:30, DIGI, TELEKOM SPORT, LOOK, GSP.RO

EXCLUSIV Sepsi rămâne fără antrenor după meciul cu FCSB » Cine va fi noul tehnician al covăsnenilor

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 octombrie 2017 19:21

Valentin Suciu, tehnicianul lui Sepsi Sfântu Gheorghe, va părăsi echipa covăsneană începând de luni din cauza rezultatelor nesatisfăcătoare din prima parte a campionatului. După 12 etape, Sepsi a strâns doar 10 puncte, situându-se pe locul 12.

Conform surselor GSP.RO, noul antrenor al lui Sepsi va fi Tibor Selymes. Pe listă a  mai fost și Laszlo Gyuszi Balint (38 de ani), fostul antrenor al lui ASA Târgu Mureș, ajuns între timp la Csikzsereda, în Liga a 3-a. 

Suciu va fi destituit de la Sepsi indiferent de rezultatul partidei cu FCSB din această seară, care va avea loc de la ora 20:30 și va fi liveTEXT pe GSP.RO. 

În vârstă de 47 de ani, Selymeș și-a început cariera de antrenor în 2005, la gruparea maghiară Sopron. Acesta a mai antrenat la Liberty Salonta, Sportul Studențesc, Astra Ploiești, FCM Târgu Mureș, Dinamo II, Săgeata Năvodari, Kaposvar, Oțelul Galați, Petrolul Ploiești, Delta Dobrogea Tulcea și Olimpia Satu Mare.

  • Sepsi - FCSB e azi, de la ora 20:30, în direct la TV Digi Sport, TV Telekom Sport și Look TV. De asemenea, duelul va putea fi urmărit în format liveTEXT pe GSP.RO.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (16)
fibra
fibra  •  02 Octombrie 2017, 10:16

Selymes nu a demonstrat nicaieri ca ar fi antrenor. Singura "calitate" ca este de etnie maghiara la o echipa cu majoritate romani.

vladutz13
vladutz13  •  02 Octombrie 2017, 10:03
Postat de tihi pe 02 Octombrie 2017, 09:37

Coltescu conduce a 2-a oare in acest campionat impotriva lui SEPSI OSK int-un mod inacceptabil! Nu el este de vina,ci cei care admite un asemenea arbitraj,care este contraproductiv in ansamblul fotbalului romanesc!!

A inventat penaltyurile, nu-i asa? :))) Tot el a bagat-o in poarta si la golul 3... a fost evident.

tihi
tihi  •  02 Octombrie 2017, 09:40

SEPSI OSK nu va ramane fara antrenor nociodta,nici nu va retrograda,chiar daca asta vor foarte multi !! Xenofobia prezenta la toate meciurile echipei,nu va opri de a se mentine in liga 1 ! Ar fi timpul sa instiinteze forurile internationala despre scenele antimaghiara de pe terenurile de fotbal,unde sint prezenti !!!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează