FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

EXCLUSIV Sepsi se revoltă: “Depunem memoriu împotriva lui”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 14 noiembrie 2018 22:20

Eugen Neagoe anunță că Sepsi a cerut suspendarea centralului Radu Petrescu după meciul catastrofal de la Craiova, 1-1 unde acesta a comis mai multe greșeli grave (Detalii aici)

- Domnule Neagoe, v-ați revenit după arbitrajul de la Craiova?
- A fost ca pe vremea lui Pinalti sau a lui Pădureanu. Ce să mai zic, nu mai e nimic de spus după un asemenea meci. E păcat pentru că Universitatea Craiova e o echipă valoroasă, care nu are nevoie să fie ajutată. Împotriva noastră n-au luat niciun punct. Pentru că cel de acum nu trebuie luat în calcul.

- Au fost greșeli grave împotriva dumneavoastră...
- Mai mult de atât ce se putea face? Noi și când dăm gol ne este scoasă mingea din poartă. Sunt 5 greșeli grave, dar dacă urmăriți atent meciul veți mai depista și altele, mai mici. Sunt prea multe greșeli! A greși e omenește, dar nu atât de mult.

- Simțiți că a fost ceva premeditat?
- Păi dacă toate deciziile sunt într-o singură direcție, cum putem explica asta? Probabil că adversarii au început să se teamă de noi acum. Sunt greșeli evidente împotriva noastră la fiecare etapă.

- Cereți pedepsirea lui Radu Petrescu?
- Cei de la club au hotărât să depună memoriu la Comisie. Nu este posibil așa ceva. Ar fi normal să fie pedepsit. Eu și jucătorii plătim dacă greșim. Dacă nu am rezultate sunt dat afară, la fel și jucătorii.

- Vor rămâne însă punctele pierdute...
- Așa este. Dar eu cataloghez acest joc ca pe unul câștigat. Așa spun tuturor, că am câștigat meciul de la Craiova. Dar nu avem două puncte. Eu mi-am felicitat jucătorii, pentru mine sunt câștigătorii morali ai acestui joc.

- 15 etape, niciun penalty primit, cum e?
- Chiar glumeam cu un prieten, care îmi spunea că voi primi primul penalty în etapa cu numărul 27. Doar că etapa 27 nu există. Poate e prima din play-out sau play-off. Asta este situația, nu pot schimba nimic.

- Ați făcut un calcul ca să vedeți cam câte puncte aveați dacă nu existau greșeli împotriva dumneavoastră?
- Cred că măcar 6 puncte trebuia să avem în plus. Și doar dacă mă gândesc la ultimele 3 meciuri. Normal, ar fi trebuit să fim la egalitate cu Craiova și Viitorul. Fără falsă modestie. După jocul pe care l-am prestat în aceste 15 meciuri.

- Conducerea clubului ce v-a spus?
- Sunt mâhniți! Și suporterii sunt supărați. Toată lumea e dezamăgită. Trebuie să fim tratați corect. Nu cerem să fim ajutați, doar să fim arbitrați corect. Vrem respect, pentru că asta oferim. Sunt lucruri evidente care se întâmplă. Nu știu dacă sunt atât de întâmplătoare...

- Adică?
- Păi unul dintre asistenții de la meciul nostru de la Craiova, în ultimele 6 jocuri în care a fost delegat, de 3 ori a fost la jocul Craiovei (n.r Mircea Grigoriu). Eu sunt craiovean și nu vreau să supăr. Dar nu e normal să fiu arbitrat de același om. La meciul cu CFR la fel, și acolo, și la meciul de acasă am fost arbitrat de același om. Și s-au făcut greșeli, fără intenție, doar împotriva echipei mele. Greșelile sunt omenești, dar sunt lucruri evidente. Lucruri spuse de foști mari arbitri, Porumboiu și Crăciunescu.

Citește și: EXCLUSIV Ungaria şi-a făcut echipe de fotbal şi joacă în România! Suma COLOSALĂ primită de la guvernul maghiar

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
mobutu
mobutu  •  15 Noiembrie 2018, 13:22

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

allben
allben  •  15 Noiembrie 2018, 08:35

Arbitrul Radu Petrescu a sanctionat cu galben aproape fiecare intrare a craiovenilor, in schimb faulturile ungurilor treceau neobservate. Au primit un singur galben la o intrare de "portocaliu". Plus trageri de timp din minutul unu nesanctionate in nici un fel. Neagoe asta stie asta face, trage de timp si poate scapa odata pe contraatac. Asta nu e fotba. In prima repriza au marcat la singura faza de atac avuta. Un singur sut pe poarta, restul aparare pe trei linii. Mitrita nu trebuia eliminat. Ba din contra , la al doilea galben corect ar fi fost lovitura de pedeapsa.

jonescu
jonescu  •  15 Noiembrie 2018, 06:38

...da,arbitrul a gresit ! Dar nu numai in defavoarea echipei lui Neagoe...Eugene,ce zici de al doilea cartonas galben dat lui Mitrita ? Nu cumva acolo a fost vorba de lovitura de pedeapsa ?! Sa iti mai zic si de acea "deposedare" tot la Mitrita din prima repriza ?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează