FOTBAL  »  Superliga  »  PROCES PENTRU „STEAUA”

EXCLUSIV Situația la zi în războiul CSA - FCSB din instanțe » Cele DOUĂ CUVINTE care stau între potul de 37 de milioane revendicat de Talpan și o victorie supremă a lui Becali

Gigi Becali și Florin Talpan continuă să ducă bătălii aprige în instanță
Gigi Becali și Florin Talpan continuă să ducă bătălii aprige în instanță

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 februarie 2019 18:37

PROCES FCSB - CSA // La mai bine de la 5 ani de la izbucnirea conflictului, FCSB și CSA continuă să ducă lupte grele în instanță. GSP.ro a rezumat în continuare situația la zi pe front. 

CONTEXT: În acest moment, juristul CSA Steaua se luptă să dovedească în procesul de la Tribunalul București că formația lui Becali ar fi prejudiciat Armata cu 37 de milioane de euro printr-o presupusă folosire abuzivă a mărcii Steaua. Practic, Talpan, care a obținut în trecut MARCA ÎNREGISTRATĂ a Stelei, a pornit ofensiva pentru a-l face pe Becali să plătească. 

FCSB a CONTRAATACAT. ULTIMA FRONTIERĂ: ce breșă SPERĂ SĂ FI găsit avocații

Totuși, juristul se confruntă cu o mișcare surprinzătoare la care au apelat în plin proces avocații FCSB-ului.

Aceștia au obținut pe 21 decembrie 2018, la Curtea de Apel, dreptul de a se apăra  invocând termenul de «MARCĂ NOTORIE», arma cu care speră să spulbere ofensiva CSA. (Talpan a făcut apel la această decizie, dar a pierdut, iar CSA a fost obligată la plata sumei de 15.000 lei)

Ce înseamnă, mai exact, acest lucru? Echipa lui Becali cere să-i fie recunoscut dreptul de a folosi din nou marca Steaua având în vedere notorietatea câștigată din 2003 sub acest nume!

Acest nou proces, derulat pentru «marca notorie», a făcut ca războiul pentru prejudiciu de la Tribunalul București să fie suspendat, să treacă deocamdată în plan secundar. Și așa va rămâne până la soluționarea speței invocate de avocații FCSB-ului, privind «marca notorie», care are ca următor termen 19 martie, la Curtea de Apel.

FCSB ar putea redeveni Steaua în cazul în care câștigă!

În ipoteticul caz în care instanța le-ar recunoaște celor de la FCSB «marca notorie», atunci dorința lui Talpan de a obține prejudiciul de 37 de milioane de euro nu ar mai avea obiect! Mai mult, FCSB ar putea reveni la denumirea de Steaua în cazul unei finalități fericite pentru oamenii lui Becali în acest proces! 

 

„Cu ce demonstrăm noi că avem această marcă? Cu faptul că noi am continuat fotbalul, în timp ce ei au întrerupt activitatea secției de fotbal timp de 10-12 ani. Apoi voi ataca și decizia cu numele. Astfel, le voi desființa lor toate mărcile. Vor mai putea face fotbal, dar fără numele de Steaua București. Voi câștiga palmaresul și istoria. Dar, toate astea vor dura 4-5 ani de zile” Gigi Becali, joi

Joi, avocații FCSB au invocat o excepție, care a fost însă respinsă! Nu a fost vorba despre o decizie pe fond, ci despre o cerere neadmisă de instanță, după cum informează surse judiciare pentru GSP.ro. Procesul pentru «marca notorie» continuă însă, următorul termen fiind stabilit pentru 19 martie!

95.000 €este suma aproximativă plătită de CSA ca taxă de timbru numai în procesul-mamă pentru prejudiciu de la Tribunalul București

Vezi și: Gigi Becali comentează ultima decizie în războiul dintre CSA Steaua și FCSB: „Le voi desființa lor toate mărcile! Vor mai putea face fotbal, dar fără numele de Steaua

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (117)
adriann_
adriann_  •  01 Februarie 2019, 19:25
Postat de timm pe 01 Februarie 2019, 19:21

Un articol penibil facut doar pentru ca infractorul gigi l-a platit. De ce nu e trecut la reclama? Sentinta judecatoreasca e clara FCSB nu mai are nici o actiune in justitie pentru a putea folosi umele Steaua. Curtea de Apel Bucuresti a respins solicitarea celor de al FCSB de a anula marca Steaua detinuta de Clubul Sportiv al Armatei. Este o noua infrangere pentru echipa lui Becali si vine la doua luni dupa ce latifundiarul anuntase de asemenea ca a castigat acest litigiu.

Dati repede pe digisport 1, bietul Duckadam a ajuns intr-o ureche la propriu din cauza delirurilor ciobanului :))) Si-o fi taiat-o ca Van Gogh :)))

andi_frunzescu
andi_frunzescu  •  02 Februarie 2019, 11:41

Brandul Steaua-echipa de fotbal nu valora nici cat o ceapa degerata in perioada 2000-2003 când cei din MApN care conduceau clubul au prăduit clubul de câteva milioane de euro și au lăsat în urmă datorii de zeci milioane de euro din cauza managementului dezastruos.Solde de sute de mii de euro,mașini luxoase,vile luxoase,cabane la munte,trai pe vătrai pe banii secției de fotbal pe care au capusat-o până la ultimul cent.Nu mai aveau bani sa le plătească salariile la sportivi,erau aia neplătiți cu lunile dar ei s-au ghiftuit și au dus-o bine profitând că instituțiile statului român sunt cele mai slabe din lume.Asta vrem de la justiția română sa facă lumină în jaful secției de fotbal de la MApN și pe urmă vedem cat costa la vremea respectivă brandul Steaua-echipa de fotbal cu datorii imense neplătite nici in ziua de astăzi

bridges
bridges  •  02 Februarie 2019, 09:58
Postat de corectu pe 02 Februarie 2019, 07:48

Stadionul ar fi al Armatei daca s-ar construi cu banii ei.Cum nu sunt banii Armatei,nu va fi stadionul ei.

Din moment ce se construieste pe terenul Armatei in locul fostului sau stadion... Regula de trei simpla

Vezi toate comentariile (117)
Comentează