FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

EXCLUSIV ȘOC în mercato: doi titulari de la Dinamo, propuși la "pachet" lui Becali! Gigi confirmă informația GSP + reacția dinamovistului David

Articol de - Publicat miercuri, 09 ianuarie 2019 19:08

FCSB îi poate da lovitura de grație lui Dinamo. GSP.ro a aflat că Anamaria Prodan i-a propus lui Gigi Becali să plătească 400.000 de euro în schimbul lui Dan Nistor (30 de ani) și a lui Sergiu Hanca (25)! 

UPDATE 19:35

În timp ce Dinamo neagă, Gigi Becali a confirmat în urmă cu câteva minute informația oferită în exclusivitate GSP.ro! "Vă spun adevărul: da, Ana mi i-a oferit pe cei doi la pachet pe 400.000, în urmă cu o săptămână. Eu dau 200.000 doar pe Nistor. Nu vreau să mai facem iar scandal", a declarat patronul FCSB la TV Digi Sport. 

UPDATE 19:30

Alexandru David, președintele lui Dinamo, despre informația GSP.ro: "Nu am trimis-o pe Ana nicăieri, sunt fabulații!".

_____________

Știrea inițială: 

Surse autorizate au dezvăluit pentru GSP.ro că Anamaria Prodan este mandatată de Dinamo să negocieze cedarea, exclusiv la "pachet", a lui Hanca și Nistor.

Impresarul a mers la palat cu hârtia și i-a prezentat oferta lui Gigi. Patronul celor de la FCSB a refuzat propunerea inițială, dar a făcut o contraofertă: 200.000 de euro doar pentru căpitanul Dan Nistor!

Negocierile stagnează în acest moment, Becali așteptând următoarea mutare din partea lui Dinamo. 

Nistor, episodul 2

Dan Nistor (30 de ani) a mai fost implicat în discuții cu FCSB, în debutul sezonului actual. Mutarea nu s-a concretizat, dar a dus la ruptura dintre Florin Bratu și Dinamo. 

Vezi și: 

Lotul prezent azi la reunirea lui Dinamo » Două noutăți sub comanda lui Rednic + cei 7 care nu decolează spre Antalya

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
steaua_promoveaza
steaua_promoveaza  •  10 Ianuarie 2019, 08:45

Fotbal Club FCSB este o mizzerie de club.

lionforever
lionforever  •  10 Ianuarie 2019, 07:31

Îl doare si acum la ficati chestia aia cu "doar dinamo bucurești " pe care a platit-o gugustiucu si acum încearcă să arunce diferite fumigene dar nu îl duce capul la mai mult.

kordell
kordell  •  10 Ianuarie 2019, 05:52
Postat de dinamo_fan pe 10 Ianuarie 2019, 00:37

peste proaspat !

Ambalajul e gratis !

Vezi toate comentariile (34)
Comentează
Close