FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA 1

EXCLUSIV // Sponsorul Petrolului aproape de Botoșani! Valeriu Iftime: „Mă rog la toate icoanele făcătoare de minuni”

Suporteri Petrolul Ploiești
Suporteri Petrolul Ploiești

Articol de - Publicat joi, 13 iunie 2019 20:15

Petrolul Ploiești și-a pierdut principalul sponsor din cauza ultrașilor. FC Botoșani este destinația favorită a celor de la Veolia, care au început deja să caute o nouă echipă la care să investească.

Vezi AICI decizia sponsorului

Sursele Gazetei Sporturilor informează că Veolia și-ar putea muta sponsorizarea la Botoșani, acolo unde va împărți cheltuielile cu Valeriu Iftime, principalul finanțator al clubului moldovean.

Contactat telefonic de către GSP.ro, Valeriu Iftime a recunoscut că a luat legătura cu reprezentanții firmei și le-a transmis că îi așteaptă cu brațele deschise la Botoșani. Acesta așteaptă acum o decizie din partea fostului sponsor de la Petrolul.

„Eu aș vrea să se alăture la Botoșani. Aș lua Veolia mâine dacă ar veni la noi. Cu ei lângă noi cred că m-aș putea gândi și eu la mai mult de la Botoșani, dar ar trebui să fac toate slujbele în toate bisericile din Moldova să vină la noi. Am auzit că a plecat de la Petrolul și am dat un telefon și am spus că suntem disponibili în orice secundă în orice condiții. Aduce bani, nu apă și vrea performanță”, a declarat Valeriu Iftime în exclusivitate pentru GSP.ro.

„Sunt traumatizați după experiența Petrolul”

„Eu am spus că dacă nu știi să ții un sponsor de peste 500.000 de euro la un club, este o mare greșeală de management. Dar eu nu cred că Petrolul i-a lăsat să plece.  Să vină cineva să îți dea în curte peste 500.000 de euro și tu să nu știi să îi iei... Este ca la fondurile europene. Se dau miliarde de euro și noi nu știm ce să facem cu ei, suntem năuci.

Într-adevăr, am sunat la ei și mi-au confirmat că vor pleca de la Petrolul și le-am spus că m-aș ruga la toate icoanele făcătoare de minuni să vină la Botoșani. Deocamdată, trebuie să se mai gândească, pentru că sunt traumatizați după experiența Petrolul. Eu sper să nu plece din fotbalul din România, pentru că este unul dintre cei mai mari sponsori. Când îndepărtăm un asemenea noroc, duce la prostie”, a mai spus Valeriu Iftime.

CONTEXT

După incidentele de la prezentarea oficială a lui Marius Stan, noul președinte de la Petrolul, Mădălin Mihailovici, reprezentantul companiei Veolia, a anunțat că va retrage finanțarea, iar ulterior decizia a fost confirmată printr-un comunicat de presă.

Marius Stan și antrenorul Flavius Stoican ar fi fost aduși la club chiar de Mădălin Mihailovici, iar reacția ultrașilor vizavi de numirea noului președinte ar fi provocat această ruptură. (Detalii AICI)

FC Botoșani a încheiat sezonul pe locul secund în play-out-ul Ligii 1, în timp ce Petrolul Ploiești a ratat promovarea, clasându-se în afara podiumului Ligii 2, pe locul 4.

Veolia este o firmă care care furnizează servicii de energie și de alimentare cu apă potabilă.

VEZI ȘI:

EXCLUSIV UPDATE Flavius Stoican, noul antrenor la Petrolul Ploiești! » „Lupii galbeni”, la a doua lovitură importantă, după aducerea lui Marius Stan

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
shark_34
shark_34  •  14 Iunie 2019, 08:24

asa se intampla cand bagi in seama mai mult decat trebuie,o adunatura de huligani ca suporteri nu pot fi numiti.

ray51
ray51  •  14 Iunie 2019, 06:48

Multa foarte multa MANDRIE !!!

vendredi13
vendredi13  •  14 Iunie 2019, 02:48

Pe Marius Stan nici eu nu l-aş recomanda. Nici pe Narcis Răducan. În afară de pariuri aranjate nu au treabă cu fotbalul.

Vezi toate comentariile (19)
Comentează