FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Suma fabuloasă primită de Torje de la Dinamo ca să stea în tribună!

Articol de GSP - Publicat vineri, 01 iunie 2018 10:18

Torje n-a mai prins de 7 meciuri lotul de 18 al ”câinilor”, însă acest detaliu nu i-a afectat câștigurile salariale.

În momentul în care i-au convins pe cei de la Akhmat Groznâi să-l lase pe Gabi Torje jumătate de an împrumut în Ștefan cel Mare, dinamoviștii se lăudau că au dat lovitura perioadei de mercato din iarnă. Fotbalistul de 28 de ani viza un restart în tricoul alb-roșu, a dat gol de la primul meci, a reușit o prestație fulminantă și în Derby de România, când a și marcat, după care s-a stins.

A mai jucat de 4 ori în play-out, o singură dată ca integralist, iar de 7 meciuri oficiale n-a mai prins nici măcar lotul de 18! Ultima partidă oficială a fost pe 20 aprilie, cu ACS Poli (1-0), când a jucat 33 de minute și a contribuit la golul lui Moldoveanu, după care a dispărut.

Toți au fost pe silent

Roș-albii au evitat în toată această perioadă să vorbească despre situația fotbalistului care a revenit în Liga 1 ca să se repună pe picioare pentru a încerca un come-back la națională. Bratu a spus mereu că e o decizie tehnică aceea ca Torjinho să nu fie nici măcar în lot, iar oficialii n-au făcut zgomot vizavi de viața extrasportivă a jucătorului.

Doar că Gabi a dispărut din lot, cu toate că s-a antrenat în toată această perioadă. Nici fotbalistul n-a comentat niciodată în public deciziile șefilor. Dacă ar fi făcut-o, risca să rămână fără sume considerabile.

Azi, ultima șansă

Mai exact, cel puțin 45.000 de euro pe lună! Fiindcă în iarnă, când a fost împrumutat de ceceni, a existat o înțelegere prin care Torjinho își încasează banii de la Akhmat, 40.000 de euro, doar dacă este sub contract cu Dinamo. Dacă nu evolua, asta era problema lui și a antrenorului, important ere să fie sub contract.

În primele două luni ale înțelegerii, "câinii" i-au achitat câte 10.000 de euro pe lună lui Gabriel. După ce n-a mai fost în lot deloc, remunerația s-a înjumătățit. Fostul internațional mai are angajament și-n luna iunie cu roș-albii, rămâne de văzut dacă Bratone își va readuce aminte astăzi de Torjinho și îi va oferi un loc în lotul de 18. 

2011 a fost anul în care bănățeanul a ieșit cel mai bun fotbalist al României în tradiționala Anchetă a Gazetei Sporturilor

11 goluri în 56 de selecții a reușit Torje pentru națională

2 goluri și 2 pase decisive a reușit Gabi pentru Dinamo în 8 meciuri, 7 de campionat și unul de Cupa României

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
ray51
ray51  •  02 Iunie 2018, 09:32

Este inca unul dintre fotbalistii romani cu ceva talent nativ, dar puturosi si neechilibrati educational. Cum pun mana pe bani, cum o dau pe manele, femei, bauturi fine, masini de lux, etc

montgomerry
montgomerry  •  01 Iunie 2018, 22:09

Chiar am crezut ca Torje isi va restarta cariera la Dinamo,m-am inselat, Gabi a ars prea repede,pacat.

mosvasile
mosvasile  •  01 Iunie 2018, 18:19

Cuvantul asta -"fabulos"-atat de excesiv folosit in massmedia,bineinteles pe filiera engleza="fabulous"-vine de la fabula-din limba latina,limba de cancelarie in Occidentul medieval-iar la noi, se mai traduce si prin..."poveste"!Asa ca sumele ale "fabulouse" pe care i le-ar plati Dinamo lui Torje,sunt...povesti!

Vezi toate comentariile (8)
Comentează