FOTBAL  »  Superliga  »  INTERVIU

EXCLUSIV Surpriză! Alibec s-ar întoarce mâine la FCSB, dar cu o condiție! Ce spune despre o trădare istorică + de ce nu a răspuns când a fost chemat de PCH

Articol de GSP - Publicat miercuri, 26 septembrie 2018 16:26

 Denis Alibec a oferit un amplu interviu pentru Gazeta Sporturilor în care a povestit întâmplările de la FCSB. A vorbit deschis despre o posibilă revenire la FCSB. N-ar exclude, dacă antrenor ar fi Marius Șumudică. 

Atacantul n-a uitat de suporterii FCSB-ului, cărora le mulțumește pentru atașamentul de care au dat dovadă. 

- Cu Șumudică ai vorbit des?
- Destul de des. Îl mai sunam, mă mai suna și el.

- Ce-ți spunea?
- Mereu a avut încredere în mine. Îmi zicea să-mi văd de treaba mea, pentru că oricum sunt cel mai bun.

- Dacă ar fi fost el antrenor la FCSB luați titlul?
- Șumi știe să se poarte cu jucătorii, să aibă o relație cu ei. E mai mult prieten cu jucătorii. Nu știu ce s-ar fi întâmplat la Steaua. Ne cunoștea pe noi, cei veniți de la Astra, și în 2-3 luni îi cucerea pe toți. Cred că putea lua titlul așa.

- Ar veni vreodată la FCSB?
- Sincer nu cred! E prea rapidist. Dar au fost discuții!

- Galeria lui Dinamo te-a chemat să scandezi împotriva FCSB-ului.
- N-am auzit, dar oricum nu m-aș fi dus. Nu se fac lucrurile astea. Sunt porcării. Am jucat acolo, nu țin ranchiună.

- Ai merge vreodată la Dinamo?
- Nu cred! Am jucat la Steaua și suporterii nu sunt de acord cu asta. Nu m-aș băga în așa ceva. Aș refuza! Aș supăra fanii Stelei și nu mi-aș dori asta.

- Te-ai întoarce la FCSB?
- Nu știu, poate cu alt staff. Să fie altfel acolo, să nu mai fie jucătorii tratați așa...

- Dacă vine Șumi te întorci?
- Cred că da!

Vezi și:

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
tatal__vostru
tatal__vostru  •  26 Septembrie 2018, 20:20
Postat de cristi_oase pe 26 Septembrie 2018, 17:44

La" articolele" despre fcsb, 90% dintre comentarii sunt ale suporterilor adversi .Tinand cont ca majoritatea acestor "articole" sunt niste mizerii , fituici scrise de craitoiu si altii de teapa lui. Cand vezi inversunarea altora nu te mai miri cum au ajuns infractorii sa conduca tara asta : i-au ales prostii.

pai cine sa comenteze de la steaua ? 40 abonamente vandute si 4-5 oameni in galerie la ultimul meci pe teren propriu. doar sa intre cate un random care are mai multe clone decat intreaga galerie.

cristi_oase
cristi_oase  •  26 Septembrie 2018, 17:44

La" articolele" despre fcsb, 90% dintre comentarii sunt ale suporterilor adversi .Tinand cont ca majoritatea acestor "articole" sunt niste mizerii , fituici scrise de craitoiu si altii de teapa lui. Cand vezi inversunarea altora nu te mai miri cum au ajuns infractorii sa conduca tara asta : i-au ales prostii.

mosh.gerila
mosh.gerila  •  26 Septembrie 2018, 17:20

Reporter: "Ai merge vreodată la Dinamo?" Alibec: "- Nu cred! Nu m-AȘ băga în așa ceva. AȘ refuza! AȘ supăra fanii Stelei și nu mi-AȘ dori asta."...După cum se observă, tătarul pubalgiu ezită să dea un răspuns ferm ! Altfel spus, dă de înțeles că, la o adică, AR merge (și) la Dinamo.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează