FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Surpriză totală: Dinamo îl dă pe Ivan Pesic la o echipă din Liga 1!

Ivan Pesic
Ivan Pesic

Articol de - Publicat miercuri, 06 februarie 2019 16:18

Dinamo este aproape de a scăpa și de mijlocașul croat Ivan Pesic, 26 de ani, aflat în dizgrația antrenorului Mircea Rednic.

Potrivit surselor GSP.ro, Dinamo și Concordia Chiajna negociază împrumutul mijlocașului ofensiv. Ivan Pesic nu a fost în cantonamentul din Turcia și ar urma să ajungă la ilfoveni până la vară.

Dinamo a încercat de mai multe ori în această iarnă să scape de Pesic. Principalul motiv a fost că mijlocașul avea un salariu lunar de 9.000 de euro, considerat foarte ridicat de șefii dinamoviști.

Ivan este la Dinamo din ianuarie 2018, iar în acest sezon a bifat 8 meciuri și un gol. El mai are contract cu echipa lui Rednic până în 2020. 

dinamoDINAMO

antrenor: Mircea Rednic (confirmat)
veniri: Reda Jaadi (Royal Antwerp), I. Filip, Montini, Ait-Atmane, Aliji, Zenke, Christovao, Mustoe, McDermott, Mamoutou N’Diaye, Papazoglou, Klimavicius, Dussaut (toți liberi)
plecări: Delorge, Penedo, Mezague, Cooper, Subotici, Tade, Grozav, Axente, Katsikas (toți contracte reziliate), Sg. Popovici (Hermannstadt), M. Popescu (St. Mirren), R. Moldoveanu (Petrolul), Neicuțescu (Chindia), Târcoveanu (Viitorul), Hanca (KS Cracovia), Vl. Olteanu (ACS Poli), M. Eșanu (Daco-Getica), Gomelt (Crotone), L. Corbu (St. Mirren), Diogo Salomao (Al-Hazem)

Revoluție la Chiajna

Potrivit surselor Gazetei Sporturilor, conducerea Chiajnei plănuiește să renunțe la 4-5 jucători în următoarele zile. În plus, Chiajna mai vrea să aducă cel puțin un jucător în fiecare compartiment.

chiajnaCHIAJNA

antrenor: Adrian Falub (nou)
veniri: Joao Meira (Valerenga), A. Radu (CFR), Jules Iloki (Nantes), Cadamuro (Gimnastic)
plecări: Paul Batin, Dan Bucșa (liber), Ronaldo Deaconu (Gorica)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (13)
gigi_becali_9
gigi_becali_9  •  07 Februarie 2019, 15:50
Postat de rocky2 pe 06 Februarie 2019, 17:42

Astia nu-s nimic pe langa fcsb care au numai mbappei de sute de meleoane in lot, dar n-au mai uat un trofeu din 2015!

Mbapeii nu castiga Liga Mamaliga, Mbapeii joaca in CHAMPIONS LEAGUE si EUROPA LEAGUE ! Iar Steaua a jucat de 13 ori in ultimii 15 ani in CL sau El :) Asa ca ciocu mic si aveti grija de retrogradare voi :))

1260234347346768
Ioan Trisi  •  06 Februarie 2019, 21:25

Mie mi-a placut de el,dar ilfovenii ii vor da salariu cel putin egal?M-as mira!

mumia
mumia  •  06 Februarie 2019, 20:18

6 puncte asigurate pentru Mimao cu Chiajna in playout.

Vezi toate comentariile (13)
Comentează