FOTBAL  »  Superliga  »  SEPSI

EXCLUSIV Tandia, plătit regește la Sepsi Sfântu Gheorghe! Se apropie de ce ar fi primit la FCSB

Tandia este unul dintre cei mai buni străini din Liga 1
Tandia este unul dintre cei mai buni străini din Liga 1

Articol de - Publicat vineri, 11 ianuarie 2019 10:35

Becali n-a reușit să-l aducă pe Ibrahima Tandia de la Sfântu Gheorghe. L-a încurcat faptul că Sepsi a progresat și economic, nu doar ca rezultate obținute pe teren.

Clubul din Covasna l-a blocat pe mijlocașul francez cu un salariu dintre cele mai mari din competiție: 12.000 de euro lunar!

Atât câștigă Dan Nistor la Dinamo, un mijlocaș căruia roș-albii i-au oferit suma asta tot ca să uite de FCSB. Tandia a devenit cel mai bine plătit fotbalist din lotul lui Eugen Neagoe, însă mai există și jucători cu 8.000 de euro lunar, de asemenea un venit de top pentru nivelul campionatului românesc.

LA FCSB lua 15.0000

În afară de CFR și de FCSB, nimeni nu achită salarii mai mari ca al lui Tandia în Liga 1. "Suntem pe locul 4, dar ca să rămânem în play-off trebuie să păstrăm jucătorii buni pe care-i avem și să ne mai întărim. Din punctul meu de vedere, nu s-a pus problema să plece Tandia la Steaua, nu era disponibil nici pentru un milion de euro!", a comentat antrenorul Eugen Neagoe.

Mijlocașul în vârstă de 25 de ani ar fi primit 15.000 de euro la Steaua, dar francezul a preferat să continue la Sepsi, unde s-a pus pe picioare și a impresionat. Are 8 goluri doar în campionat, în condițiile în care el a ajuns în Covasna după o perioadă grea, în care suferise din pricina accidentărilor. Prinsese doar 6 partide în 6 luni la Tours, în eșalonul secund francez.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
aress123
aress123  •  11 Ianuarie 2019, 14:06
Postat de gazistu pe 11 Ianuarie 2019, 13:11

e domnie la SF gheorghe cu 12000, ca acolo 3-4 sezoane, joci aproape 100%, la FCSB, daaca vine altul care-I face cu ochiul lui Jiji, treci pe planul 2, la fel io adus ie pe W. de Amorim, Jakolis, Tade, Achim, Stancioiu, Larie si multi altii, care i-a luat greu iar dupa 6-8 luni..nu stia cum sa scape de ei, ca au salarii mari... vezi doamne nu mai is vedete, si cu mai is pe placul lui.! la FCSB din rege ajungi in cateva luni rezerva, poate nici banca no mai prinzi!!! asa ca baiete ai ales bine!

Gazistule...pe la Ploiesti nu se vorbeste cu...''is''. Se spune corect romaneste ...sunt.

389767441538495
Tudor Petrascu  •  11 Ianuarie 2019, 14:01

@alexandru.popescu - las' ca banii intra, nu ies. Bogdaproste. Omul plateste impozite. Poate se-ndura si ne dau si bani de drumuri, macar de la Sepsi spre granita.

alexandru.popescu
alexandru.popescu  •  11 Ianuarie 2019, 13:39

Pai cand ai buget nelimitat de la guvernul ungariei, cred si eu ca iti permiti salarii regesti

Vezi toate comentariile (4)
Comentează