FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Tensiuni în vestiarul lui Dinamo! Planul conducerii îi deranjează pe cei mai buni doi jucători

Articol de - Publicat vineri, 17 august 2018 14:09

Ofertele de prelungire pentru mijlocașii May Mahlangu și Dan Nistor nu-i încântă pe cei doi mijlocași, care amână să dea un răspuns dacă vor continua la Dinamo sau nu.

Dinamo speră să rupă tradiția ultimilor ani de a-și pierde cei mai buni jucători când aceștia se apropie de finalul contractelor. Fotbaliști precum Gnohere, Palici, Puljici sau Nemec au plecat liberi sau au fost vânduți pentru sume de nimic pentru că au refuzat să-și prelungească contractele cu echipa din Ștefan cel Mare.

Acum a venit rândul lui May Mahlangu, 29 de ani, și Dan Nistor, 30 de ani. Cei mai buni "câini" din acest start de sezon au primit oferte de prelungire a contractelor, dar ambii evită să dea un răspuns, fiind nemulțumiți de ce li s-a oferit.  Nistor mai are 2 ani de contract, iar Mahlangu intră la iarnă în ultimele 6 luni, deci la cel din urmă situația este urgentă. 

Primă de instalare pentru Nistor

Surse din anturajul conducerii susțin că May a primit o ofertă de prelungire pe 3 ani, cu o mărire de doar 1.000 € pe lună. Adică de la 8.000 € la 9.000 €. Africanul le-ar fi transmis oficialilor dinamoviști că nu mai este dispus să aibă nicio discuție până nu va primi o ofertă cu adevărat serioasă.

În cazul lui Nistor, Negoiță vrea să-i mai adauge doi ani de contract, dar fără să-i mărească salariul de 10.000 € pe lună, cel mai mare din lot. Căpitanul "câinilor" a acceptat, dar cu condiția să primească o sumă serioasă de bani în momentul parafării noului contract. Urmează ca părțile să se înțeleagă în privința sumei de bani. 

"În acest moment sunt doi jucători extrem de importanți cu care au existat primele contacte. Este vorba despre Nistor și Mahlangu. Din ce știu, au fost primele discuții între ei și conducere. Așteptăm să primim răspuns. Nu vrem să repetăm greșelile din sezoanele trecute, când unii jucători au plecat prea ușor" Ionel Dănciulescu, director general Dinamo, la TV Digi

1 gol în 4 meciuri a marcat Mahlangu în acest sezon de Liga 1

17 goluri în 245 de meciuri a marcat Nistor în Liga 1, all-time

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (21)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  17 August 2018, 18:51

De ce nu se lasa Negoita de fotbal?Or fi ceva bani de spalat? Ca vad ca nu iubeste fotbalul,nu iubeste Dinamo!Ce cauta el in fotbal?Cum mai merge proiectul ala cu suporterii are iau echipa,nu se mai aude nimic!Unde e actorul ala,unde e Dinu si ceilalti dinamovisti?Sau a fost doar un fiiiissss!

dinamo_fan
dinamo_fan  •  17 August 2018, 18:26

Forumul gsp - un exercitiu al decaderii calitatii umane. Rar ai cu cine schimba 2 replici de om normal. Un microunivers doar al vostru ar atrage apocalipsa in cateva ore.

orlick
orlick  •  17 August 2018, 17:53
Postat de idi53 pe 17 August 2018, 17:07

Va deranjeaza DINANO si ati inceput cu intrigile?

DINANO nu deranjează pe nimeni :))).

Vezi toate comentariile (21)
Comentează