FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Toate detaliile transferului lui Alexandru Mitriță la New York City FC! Banii se plătesc în 3 tranșe, iar Craiova și-a păstrat procent

Alexandru Mitriță a fost golgeterul Craiovei din acest sezon
Alexandru Mitriță a fost golgeterul Craiovei din acest sezon

Articol de GSP - Publicat luni, 18 februarie 2019 09:47

Alexandru Mitriță, 24 de ani, a semnat cu New York City FC în urmă cu două săptămâni. Americanii vor plăti 8,5 milioane de dolari în schimbul românului, adică 7,5 milioane de euro.

Astfel, Mitriță intră în topul fotbaliștilor plecați pe bani mulți din Liga 1, după Nicolae Stanciu și Vlad Chiricheș. 

Gazeta a aflat toate detaliile mutării lui Alexandru Mitriță în MLS.

Așadar, New York City FC va plăti 8,5 milioane de dolari în 3 tranșe.

Prima tranșă, care este și cea mai mare, adică 4,5 milioane de dolari, va trebui plătită până la 31 martie 2019. A doua tranșă, de două milioane de dolari, va fi plătită până la 31 martie 2020, iar ultima parte, tot de două milioane de dolari, va fi plătită până la 31.03.2021.

Practic, Craiova va lua banii pe Mitriță în doi ani de zile. Din cele 8,5 milioane de dolari, 1,7 milioane vor merge către Pescara, formație care are procent din vânzarea lui Mitriță.

Craiova rămâne cu 6,8 milioane de dolari. Cum a investit 800.000 de dolari în acest transfer, profitul este de 6 milioane de dolari. Această sumă ar putea crește în cazul în care New York City FC îl va vinde din nou pe Mitriță, asta pentru că oltenii au rămas cu un procent de 15% dintr-un viitor transfer.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
dakesis
dakesis  •  18 Februarie 2019, 15:57

Sper ca macar mucadam sa o faca:) hai sa fim serioși - Mitrita ppate juca oriunde in Europa, mai putin Anglia

univ_craiova1
univ_craiova1  •  18 Februarie 2019, 13:06

Marcel Popescu a declarat ca pescar nu primește nimic!!! Iar banii aia o sa fie toți primiți de universitatea Craiova!!! Știți doar mizerii sa vorbiți!!

observator_federal
observator_federal  •  18 Februarie 2019, 12:29
Postat de dakesis pe 18 Februarie 2019, 11:54

asta e gluma? ce sa faca in Anglia? se loveste cu capul de genunchii alora, ca e la acelasi nivel:) Niciopdata nu o sa poata juca in Anglia, e mult prea fizic pentru el. Piticii nu rezista in Anglia.

Mulți își vor mai tăia urechile din cauza lui Mitriță...

Vezi toate comentariile (6)
Comentează