FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV TRANSFER de play-off pentru Sepsi OSK! S-a înțeles cu Dylan Flores, unul dintre cei mai buni stranieri din Liga 1

Dylan Flores este unul dintre jucătorii care s-au remarcat cel mai mult în prima parte a campionatului
Dylan Flores este unul dintre jucătorii care s-au remarcat cel mai mult în prima parte a campionatului

Articol de - Publicat marti, 19 februarie 2019 21:23

Sepsi Sfântu Gheorghe s-a înțeles în această seară pe Dylan Flores, mijlocaș ofensiv costarican, care a impresionat în acest sezon la Poli Iași. Fotbalistul urmează să semneze miercuri dimineață cu echipa covăsneană, susțin surse din cadrul clubului ieșean. 

Fotbalistul de 25 de ani se afla în ultimele 6 luni de contract, iar șefii lui Sepsi au făcut tot posibilul pentru a-l convinge să vină din această iarnă la Sfântu Gheorghe.

Flores, care poate juca pe orice post în spatele atacantului, dar și vârf, a strâns 22 de prezențe în Liga 1 pentru Poli Iași, reușind să marcheze 7 goluri. Are și 5 pase decisive.

Venit direct din Costa Rica de la Alajuelense, Flores a reușit în noiembrie anul trecut să bifeze primul meci pentru echipa națională a țării sale, jucând 6 minute în victoria cu Chile, 3-2.

Sepsi Sfântu Gheorghe va plăti și o sumă de transfer, tocmai pentru a-l lua de acum. Va fi mică, dat fiind faptul că jucătorul ar fi putut semna oricum cu oricine, însă transferul s-ar fi făcut în vară. 

Jucătorul este suspendat și nu va putea juca împotriva Viitorului, însă sunt mari șanse să fie titular miercurea viitoare, când Sepsi dă peste CFR Cluj în Cupa României. 

700.000 €e cota lui Dylan Flores, care a mai ducat la Saprissa, CS Uruguay, Tondela, Cartagines și Alajuelense

CITEȘTE ȘI: 

Mutare de ultim moment în Liga 1 între Sepsi și CS U Craiova

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează