FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Transfer de răsunet în Liga 1: "E în cantonament cu noi" » Era considerat copilul-minune al fotbalului francez!

Hervin Ongenda FOTO: Guliver/GettyImages +2   FOTO
Hervin Ongenda FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 10 iulie 2018 12:25

FC Botoșani a intrat pe ultima sută de metri și își definitivează lotul înaintea debutului noului sezon. Moldovenii sunt aproape să aducă 4 nume importante.

Hervin Ongenda (23 de ani) este un mijlocaș ofensiv cu zeci de meciuri la naționalele de tineret și juniori ale Franței. Cele mai multe la U16, unde a marcat 8 goluri. De-a lungul carierei a evoluat pentru PSG, Bastia, Zwolle și Murcia.

Ongenda era favoritul lui lui Laurent Blanc, în perioada petrecută de acesta pe banca celor de la PSG. L-a debutat în prima echipă la vârsta de doar 18 ani, iar presa din Hexagon îl considera un viitor star al naționalei Cocoșului Galic.

16meciuri are Ongenda pentru prima echipă a lui PSG

"Este la noi în acest moment, se antrenează cu echipa. L-am ofertat, acum să vedem răspunsul lui. Așteptăm. Este în cantonament cu noi"Cătălin Anton, președinte FC Botoșani

750.000 €este cota lui Ongenda conform transfermarkt.de

Martin Fraisl, un portar austriac în vârstă de 25 de ani, e în probe la grupa botoșăneană. Cotat la 175.000 de euro pe transfermarkt.de, Fraisl așteaptă astăzi răspunsul final.

"Jucătorul vrea să ramână la noi. Decizia o va lua astăzi antrenorul cu portarii. E o opțiune serioasă pentru noi. A venit in probe, dar mai avem și alte soluții. Vedem ce va decide staff-ul tehnic"Cătălin Anton

Două mutări ca și făcute

Andrei Pițian va semna cel târziu mâine contractul cu FC Botoșani. Închizătorul român revenise la Astra dupa împrumutul de un sezon la Apollon Limassol și pleacă spre Moldova. Fostul fotbalist al Pandurilor, cotat acum la 250.000 de euro pe transfermarkt.de, și-a dat acordul pentru transfer.

Marko Brekalo, atacant croat de 25 de ani, este în proporție de 90 la sută jucătorul lui FC Botoșani. Cotat la 250.000 de euro, a evoluat ultima data la HNK Sibenik. A mai jucat la Lokomotiva Zagreb sau NK Zelina. În sezonul trecut a marcat 5 goluri în 28  de meciuri în liga secundă din Croația.

BURSA TRANSFERURILOR » Toate achizițiile făcute de echipele din Liga 1! CFR Cluj transferă pe bandă rulantă, FCSB vine doar cu Moruțan și Qaka

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
106683413108068
Francisc Dascal  •  10 Iulie 2018, 14:22

VORBIM DE TRANSFER CAND TOTUL ESTE FINALIZAT dl.VLAD NEDELEA !!!!!!!!!! MOMENTAN SUNT TRATATIVE.O ALTA EROARE DIN TITLU ESTE CUVANTUL"RASUNATOR" ASTA POTI PRONUNTA DACA SE FACE TRANSFERUL SI JUCATORUL CONFIRMA PRIN PRESTATIILE SALE !!!!!!!!!! MA ALATUR LUI"" baruch"", ARE PERFECTA DREPTATE,TREBUIE SA CRESTEM VALORI NU SA TRANSFERAM DIN LIGIILE INFERIOARE ALE EUROPEI UMPLUTURI.ASTFEL NUMAI FOTBALUL ROMANESC PIERDE .CU STIMA

adi_stelistul
adi_stelistul  •  10 Iulie 2018, 14:14

Ma, rade lumea de Negoita, dinamovistii il injura, dar cele mai tari veniri in campionatul romanesc in ultimii ani le are Dinamo. Asa, fara bani, nu stiu cum. Ma gandesc la Nemec si Penedo. Acum ceva mai multi ani situatia era mai buna. La Mondialul de acum 8 ani erau 4 jucatori din Liga 1 prezenti: Kapetanos, Kozak, Kuciak si Kone. Dar acum e altceva. Bani mult mai putini si totusi sa aduci jucatori de nationala (Panama calificata acolo iar Slovacia pe locul 2 in grupa sa de calificare) pare aproape miraculos.

l337_owner
l337_owner  •  10 Iulie 2018, 13:52

Daaaaaaa, a ajuns la Botosani de bun ce e.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează