FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Transfer de ultim moment în Liga 1: acord pentru fotbalistul român cotat la 500.000 de euro!

Articol de - Publicat miercuri, 30 ianuarie 2019 20:19

Ronaldo Deaconu, fotbalist de 21 de ani intrat în ultimele 6 luni de contract, va ajunge mâine în Croația, fiind primul transfer internațional din istoria Concordiei Chiajna.

În această seară, la capătul unor tratative extrem de dure care au avut loc în ultimele săptămâni, mijlocașul ofensiv Ronaldo Deaconu s-a transferat la NK Gorica, ocupanta locului 5 în campionatul Croației.

Jucătorul intrase în ultimele 6 luni de contract și n-a mai vrut să semneze o prelungire, astfel că președintele Cristi Tănase a negociat la sânge, nedorind să se despartă de Deaconu până în vară.

În cele din urmă, mai ales după ce Concordia l-a adus pe Andrei Radu, care poate evolua ca jucător U 21, conducătorul ilfovenilor și-a dat acordul pentru transfer.

500.000 €e cota lui Deaconu, conform transfermarkt.de

Croații l-au vrut și în vara lui 2018

Cei de la NK Gorica îl urmăreau de mai multă vreme pe Deaconu și ar fi vrut să îl ia încă din vara trecută, însă Concordia nu a fost de acord cu transferul. În amicalul pe care cele două formații l-au disputat atunci în cantonamentul din Austria, croații au solicitat ca Rony să joace o repriză la ei, dar staff-ul ilfovenilor s-a opus.

Ronaldo Deaconu a semnat un contract pe 3 ani și jumătate, iar Chiajna va încasa acum 50.000 de euro. În plus, ilfovenii au păstrat un procent de 25% dintr-un viitor transfer, dar nu mai puțin de 150.000 de euro. La Gorica, Ronaldo va fi coleg cu un alt român. Este vorba despre portarul Laurențiu Brănescu, care e împrumutat de la Juventus.

Croații vor relua competiția internă mâine, iar Gorica va juca pe 3 februarie în deplasare, cu Rijeka, formație clasată pe locul 3 după 17 runde din campionat.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Concordia Chiajna a transferat un fost coechipier al lui Bastian Schweinsteiger

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
cneius
cneius  •  31 Ianuarie 2019, 08:55

Chiar ca au negiciat la singe / 50.000 euro / o avere !

10100233056484972
 •  30 Ianuarie 2019, 22:32

"cristi tanase negociind la sange" - ala de abia e in stare sa-si spuna/scrie numele, ce *** sa negocieze....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează