FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Transfer de ultimă oră în play-off: CFR tocmai și-a cedat cel mai bun atacant!

Articol de GSP - Publicat luni, 22 ianuarie 2018 19:25

Astra Giurgiu era în căutarea unui atacant după ce s-a despărțit în această iarnă de Anthony Le Tallec, plecat la Orleans. Formația lui Edi Iordănescu a rezolvat în această seară problema și l-a împrumutat pe Urko Vera (30 de ani) de la CFR. 

Sursele GSP.RO susțin că astralii s-ar fi înțeles cu liderul Ligii 1 pentru transferul spaniolului, atacant pe care și l-au dorit foarte mult, așa cum chiar Dani Coman a susținut zilele trecute. Este vorba de un împrumut până în vară, cu opțiune de cumpărare!

Atacantul spaniol de 30 de ani va continua în România, dar schimbă echipa după doar 6 luni, deși evoluțiile de la CFR n-au fost chiar șterse.

A reușit să înscrie de 5 ori în cele 15 prezențe de până acum. Are astfel un gol la fiecare 157 de minute jucate, cel mai bun dintre toți atacanții ardelenilor.

Din tot lotul, doar Culio a marcat mai mult decât Vera, cu un gol. 

Va fi astfel a doua mutare a iernii între cele două cluburi, după ce formația lui Dan Petrescu l-a luat pe Alex Ioniță II de la Astra pentru un milion de euro. 

600.000 €este cota lui Urko Vera (30 de ani) pe transfermarkt 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
daniaania
daniaania  •  23 Ianuarie 2018, 12:53

Il imprumuta numai, avem destui jucatori. Daca joaca bine poate fi vandut sau sa vina inapoi. Stie CFR ce sa faca, au experienta.Decat sa nu joace.

haideusicfr
haideusicfr  •  23 Ianuarie 2018, 08:49
Postat de radoo93 pe 22 Ianuarie 2018, 23:30

Trebuia sa plece un atacant. Ii mai avem pe Tucudean, Balde si Omrani. Nu stiu daca Urko Vera e mai bun ca vreunul dintre ei.

N-a "plecat" nimeni nicaieri.Urko Vera (daca este adevarat-acum e in pregatiri cu CFR) a fost imprumutat. Petrescu il va urmari cum joaca .Si nu cum sta pe banca de rezerve. Daca cei de acum nu vor confirma UV va veni inapoi.

haideusicfr
haideusicfr  •  23 Ianuarie 2018, 08:04
Postat de 1roman pe 22 Ianuarie 2018, 21:28

Incep pregatirile pentru play-off... cu stabilirea aliantelor :)

Exact: CFR a luat un jucator de la Botosani.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează