FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Trei plecări de la Sepsi! Conducerea a decis și deja discută cu posibilii înlocuitori

Daniel Prosser împreună cu managerul Janos Bokor
Daniel Prosser împreună cu managerul Janos Bokor

Articol de GSP - Publicat joi, 03 ianuarie 2019 15:36

Janos Bokor anunță că Sepsi Sfântu Gheorghe se desparte de trei tineri jucători, care abia au prins câteva minute în tricoul formației covăsnene. 

"Suntem în discuții deocamdată pentru plecări. Daniel Prosser este singura certitudine. El se va întoarce Academia Puskas, de unde a fost împrumutat la noi.

Mai sunt discuții cu încă doi. Unul vrem să îl împrumutăm aici, local, la Târgu Secuiesc. Este vorba despre  Zsombor Veress, un tânăr de doar 19 ani care are nevoie de meciuri. 

Mai este unul care nu prea a jucat la noi. E vorba despre Dodoi, care e împrumutat de la CFR. Mai este împrumut la noi până în vară, dar își dorește mai mult să joace. Din păcate, nu prea a jucat și nu vrem să-i stricăm calculele. E posibil să aleagă o altă echipă, unde să primească mai multe șanse. 

Deocamdată, discutăm cu câțiva jucători, nu mulți, dar nu este nimic concret așa că nu putem vorbi despre numele lor", a zis Janos Bokor pentru GSP.RO. 

Cât au jucat cei TREI jucători:

Gabriel Dodoi (atacant - 20 de ani) - 18 minute în acest sezon la Sepsi
Daniel Prosser (mijlocaș- 24 de ani) - 109 minute în Liga 1 în 2 partide
Zsombor Veress (atacant - 19 ani) - 85 de minute în 5 meciuri în Liga 1

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
gazistu
gazistu  •  04 Ianuarie 2019, 01:35

ii ia Rednic, cas gratis, si acolo pot juca la locurile 12-13 mai des

corectu
corectu  •  03 Ianuarie 2019, 16:45

Sunt buni pentru Dinamo:fara bani.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează