FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - ACS POLI TIMIȘOARA 7-0

EXCLUSIV Ultimatum pentru Ionuț Popa după dezastrul cu FCSB: "Să-și schimbe atitudinea!"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat duminica, 22 octombrie 2017 23:29

Radu Birlică, vicepreședintele lui ACS Poli Timișoara, a avut o reacție dură la adresa propriei echipe după înfrângerea severă suferită în fața FCSB-ului, 0-7. 

"Valoarea Stelei este indiscutabilă, noi am venit cu câteva absențe importante, dar asta nu scuză scorul și atitudinea jalnică a unor jucători gen Artean sau Soljici. Antrenorul Popa trebuie să demonstreze că vrea să rămână pe banca lui ACS Poli Timișoara.

Asta înseamnă că trebuie să-și schimbe atitudinea și să câștige. Noi avem încredere în continuare în el, dar jocul echipei momentan nu ne dă nicio speranță.

Nu mai merge nici placa legată de condiții. Sunt excelente, au și salarii plătite. Abia se intră în a doua lună fără bani, dar imediat va fi plătită o lună. Deci sunt cu o lună restanță, atât.

Jucătorii să nu se mai tot vaite atât. Auzim tot felul de scuze, să-și respecte meseria pentru că dacă vom continua așa ne facem de râs pe orice stadion din România", a declarat vicepreședintele lui ACS Poli, în exclusivitate pentru GSP.RO. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
mosvasile
mosvasile  •  23 Octombrie 2017, 11:04

Lasa dom vice,ca a zis nea gigi ca- dupa ce l-a cumparat pe Ovidiu Popescu-il mai intereseaza vreo doi jucatori de la voi !

Vezi toate comentariile (1)
Comentează