FOTBAL  »  Superliga  »  REVENIRE

EXCLUSIV Ultimul pas înaintea unei reveniri de senzaţie la Dinamo » Care sunt pretenţiile jucătorului

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat joi, 04 ianuarie 2018 15:36

Revenirea lui Dan Nistor la Dinamo e îngreunată de bani: fotbalistul nu pleacă din Gruia fără o sumă compensatorie, în jur de 100.000 de euro, exact aceiași bani pe care i-ar vrea și ardelenii în schimbul cedării lui.

Mijlocașul Dan Nistor vrea să se întoarcă în Ștefan cel Mare, viitorul său arată gri dacă va continua la CFR Cluj, ardelenii sunt de acord să-l cedeze, chiar și la Dinamo, doar că nu gratis. Banii stau în calea perfectării afacerii.

"Câinii" au ajuns la o înțelegere cu jucătorul de care s-au dispensat prea ușor vara trecută, numai că mutarea rămâne greu de realizat. Mai exact, fotbalistul de 29 de ani nu vrea să renunțe la salariile ce însumează aproape 100.000 de euro.

Mai mult, CFR Cluj ar vrea să obțină și o sumă de bani pentru cedarea lui Nistor în Ștefan cel Mare, momentan se discută de 100.000 de euro.

Cum încă n-au început pregătirile, negocierile s-au amânat pentru săptămâna viitoare. Dacă acum niciuna dintre părți nu este dispusă să cedeze, situația s-ar putea schimba în perioada imediat următoare.

Nistor știe că nu mai este în planurile de viitor ale lui Dan Petrescu, iar CFR Cluj nu va fi dispusă să plătească lunar un fotbalist cu 15.000 de euro doar ca să stea în tribună. Mijlocașul mai are contract cu liderul Ligii 1 până în vara 2019. 

  • 4 meciuri la rând în finalul sezonului n-a jucat niciun minut pentru CFR Cluj, în ultimele trei partide neprinzând nici lotul de 18
  • 5,63 este media notelor din Gazetă ale lui Nistor în tricoul ardelenilor
  • 6 goluri și 7 assist-uri are mijlocașul pentru Dinamo în 35 de partide
  • 3 pase de gol a oferit fotbalistul pentru ardeleni în 18 partide
  • 300 de mii de euro a scăzut cota lui Nistor pe transfermarkt în ultimele 6 luni, ajungând acum să fie cotat la 900.000 de euro

 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (9)
catalin743
catalin743  •  04 Ianuarie 2018, 20:52
Postat de turbozero pe 04 Ianuarie 2018, 17:43

un "dinamovist" pentru care sa joace la dinamo inseamna un pas in spate

Ce ai fi vrut sa spuna? Trebuia sa joace si el undeva, sa manance o paine. Se vedea de la o posta ca nu e fericit desi primea mai multi bani. Trebuia sa zica si el ceva pozitiv despre noua echipa, nu crezi?

catalin743
catalin743  •  04 Ianuarie 2018, 20:47
Postat de turbozero pe 04 Ianuarie 2018, 17:41

Situatia asta arata doza ENORMA de AMATORISM de la Dinamo! Bine ca nu l-au dat imprumut pe un weekend! Apropo as dori sa stiu parerea lui nISTOR despre revenirea in Groapa : ce frumos spunea ca transferul in gruia era un pas inainte :))

Pai ce voiai omul

mosvasile
mosvasile  •  04 Ianuarie 2018, 19:22

In mod realist,Nistor va merge la Astra si va intra in costul transferului lui Alex Ionita!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează