FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTE

EXCLUSIV Un antrenor din play-off, asaltat de oferte! Ar putea pleca în această iarnă

Articol de GSP - Publicat sambata, 30 decembrie 2017 15:07

Edi Iordănescu a reușit minuni pe banca Astrei în prima parte a sezonului, iar echipa sa are șanse importante de a prinde un loc de play-off, însă tehnicianul ar putea pleca în această iarnă.

Tehnicianul are oferte de la cluburi din Golf și din Polonia și politica de transferuri a Astrei l-ar putea determina să părăsească formația giurgiuveană în această iarnă.

Iordănescu jr. a cerut trei jucători în aceast iarnă pentru a întări echipa, iar în cazul în care conducerea Astrei nu va accepta aceste transferuri, tehnicianul ar fi tentat să plece.

Astra este pe locul 4 în Liga 1, cu șanse importante de a intra în play-off. Fosta campioană are un avans de două puncte față de FC Botoșani și de trei față de  Viitorul și Dinamo.

Citește și: În luptă pentru play-off, dar fără bani de transferuri! Tehnicianul echipei recunoaște: "Nu ne permitem, asta e realitatea"

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează