FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Un club din Liga 1 i-ar putea da lovitura decisivă lui Dinamo! Președintele anunță: "Îl vrem pe Torje și avem șanse să-l luăm"

Articol de GSP - Publicat luni, 29 ianuarie 2018 22:31

ACS Poli Timișoara vrea să-i ia fața lui Dinamo în privința transferului lui Gabi Torje. Mijlocașul impresariat de Cristea Opria este dorit pentru 6 luni și de Radu Birlică, președintele clubului bănățean.

Șansele transferului sunt destul de mari, dat fiind faptul că și impresarul jucătorului și-ar dori să-l aducă tot la Timișoara, unde ar avea garantat un loc de titular.

"Mi-l doresc pe Torje la Timișoara. Nu este nicio glumă. Este timișorean, reprezintă acest oraș și chiar discutăm posibilitatea de a veni la noi. Este un jucător excepțional. Ar fi o lovitură de imagine pentru noi, nu doar că am câștiga un fotbalist fantastic. Și agentul său vrea să-l aducă tot aici.

Am vorbit aici cu impresarul său două ore. I-am propus asta și domnul Opria a fost de acord să vină la Timișoara. Vom vedea zilele viitoare", a zis Radu Birlică, președintele clubului, pentru GSP.RO. 

IMPRESARUL CONFIRMĂ

Și agentul Cristea Opria vrea neapărat să-l ducă pe jucător la ACS Poli.

"Vom vedea dacă cei de la Groznâi îi permit să vină acasă, să joace până în vară, fără să ceară bani. Din vară ar trebui să revină în Rusia, unde mai are un an de contract, dar acolo nu va rămâne, nu poate juca, au fost niște probleme.

Sunt niște discuții, dar Dinamo are lotul făcut din ce am înțeles, nu mai are nevoie de jucători. Nu e nimic bătut în cuie.

Dacă Torje nu intră în vederile antrenorului de la Groznâi, n-are rost să mai meargă acolo. Poate semna cu orice echipă. Am mai avut o lovitură acum două zile, la Alanyaspor, a căzut tot din cauza banilor ceruți de ruși.

Am trei variante pentru el din România. Eu vreau să-l aduc la Timișoara, să-l conving să vină aici, unde a făcut primii pași în fotbal, de aici a plecat. I se pot plăti 50.000-100.000 de euro până la vară. Dacă se duce la Dinamo, cu ce e mai bine? Mai bine joacă în play-out la Timișoara decât la Dinamo. Eu vreau să joace, ca să plece undeva la vară. Mâine decidem", zis Opria la TV Digi Sport.

2.500.000 €este cota lui Gabi Torje pe transfermarkt.com

18 meciuri
a adunat Torje în acest sezon la Karabuk. A marcat de 4 ori și a oferit două pase decisive

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (35)
zizu
zizu  •  30 Ianuarie 2018, 11:30

Crezi ca ragetele voastre , ce sunt aidoma animalului din fruntea turmei, sunt muzică divina? Stai la .....bara,stripere mimisor

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  30 Ianuarie 2018, 10:37
Postat de zizu pe 30 Ianuarie 2018, 09:17

Striperule, voi sunteti cosmaru, zmeul, balaurul cel urât, sunteți oricand si oriunde, personajul negativ

”Cosmaru” suntem, dar balaurul cel urat e la voi. Are 49 de capete din care se chinuie sa latre si mereu iese doar un jalnic schelalait. Cam ca al tau...

stoichkov8
stoichkov8  •  30 Ianuarie 2018, 10:21
Postat de Dan Ionescu pe 30 Ianuarie 2018, 09:46

Vai de capul nostru al dinamovistilor.Intram in insolventa cu Negoita.La lotul pe care-l avem si antrenorul trebuie sa traga arbitrii tare de tot cu noi sa intram in play-off.Va fi scandal national cu arbitrajele lui Dinamo si ale contracandidatelor la play-off.Arbitrajele lui Coltescu sau avraM vor fi pacaleala.

ce vrajeala si la asta. wtf. clonache

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (35)
Comentează