FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV Un club din Liga 1 s-a despărțit de 6 jucători și s-a înțeles cu un fundaș care a evoluat ultima dată în Danemarca: "Totul este confirmat"

Articol de GSP - Publicat vineri, 05 ianuarie 2018 11:00

Sepsi Sfântu Gheorghe s-a înțeles cu fundașul filipinez Daisuke Sato (23 de ani), care a evoluat în ultimul an la Horsens, în Danemarca, iar în trecut a mai jucat și pentru Poli Iași.

Daisuke Sato și-a reziliat înțelegerea cu Horsens în luna decembrie, după ce ajunsese liber de contract la danezi, însă nu a evoluat decât în 4 meciuri pentru Horsens. Sato a adunat 16 meciuri în Liga 1 în tricoul celor de la Poli Iași.

"Este adevărat, a semnat cu noi. Dar nu am făcut încă anunțul oficial. Totul este rezolvat cu Sato", a zis Janos Bokor, managerul lui Sepsi, pentru GSP.ro

Oficialul celor de la Sepsi a adăugat că alți șase jucători s-au despărțit sau se vor despărți de gruparea nou-promovată. Grecu, Astafei, Huiban, Issa Thiaw și Szilard Mitra și-au reziliat contractele cu Sepsi pe cale amiabilă, în timp ce lui Nikolici nu i-a fost prelungită înțelegerea.

 Sepsi este pe penultimul loc în Liga 1, la egalitate cu echipa de pe locul 12, Gaz Metan și la șase puncte în fața "lanternei roșii" Juventus București. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
haideusicfr
haideusicfr  •  05 Ianuarie 2018, 14:34
Postat de stoichkov8 pe 05 Ianuarie 2018, 14:24

care echipe?

Cele comunale din jurul Bucurestilor.

stoichkov8
stoichkov8  •  05 Ianuarie 2018, 14:24
Postat de spinoza pe 05 Ianuarie 2018, 12:49

Sper sa retrogradeze aceasta mini-echipa ce a luat locul nemeritat altor echipe ce se luptau la promovare in liga I!

care echipe?

spinoza
spinoza  •  05 Ianuarie 2018, 12:49

Sper sa retrogradeze aceasta mini-echipa ce a luat locul nemeritat altor echipe ce se luptau la promovare in liga I!

Vezi toate comentariile (3)
Comentează