FOTBAL  »  Superliga  »  ACS POLI TIMIȘOARA

EXCLUSIV Un club din play-out, cerere specială înaintea primei etape: "Vrem arbitri din afara Capitalei la meciurile cu echipele din București și Ilfov"

Articol de - Publicat vineri, 02 martie 2018 15:42

Radu Birlică, președintele lui ACS Poli Timișoara, are o cerere specială înaintea startului de play-out.

"Începe a doua și cea mai importantă parte a campionatului. Suntem bucuroși că l-am adus pe Leo Grozavu, care a reușit să ridice mult moralul jucătorilor. A adus în rândul jucătorilor acea seriozitate de care aveam nevoie. În plus a pregătit echipa foarte bine. A umblat mult la acest aspect și cred ca este important.

Mai avem însă nevoie de multă muncă pentru a ne îndeplini obiectivul, adică evitarea retrogradării, deși în vară altele erau pretențiile. Avem încredere și în băieți, care au scos echipa dintr-o situație și mai grea, însă avem si o dorință.

Cerem Comisiei Centrale a Arbitrilor, în care avem o deosebită încredere să nu delege arbitri din București la meciurile Timișoarei cu echipele din Capitală sau din Ilfov, mai ales cu ultimele. Avem încredere că ne va fi respectată dorința. Până la urmă de acest play-out depinde foarte mult situația oricărui club, nu doar al nostru", a declarat Radu Birlică pentru GSP.ro.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (2)
915130541905898
Gabi Simon  •  02 Martie 2018, 19:20

E ceva normal asa ceva sa fie aebitrii din alte orase din tara ,arbitrii din Bucuresti sa arbitreze meciurile din tara,si echipele din capitala cind joaca intre ele

983732924972315
Soos Vilmos  •  02 Martie 2018, 17:01

De ce credeti ca este o cerere "speciala" si nu una de bun simt ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează