FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

EXCLUSIV Un fost campion cu CFR Cluj explică de ce vrea conducerea să-l dea afară pe Edi Iordănescu: "S-a întâmplat ceva în cantonament"

Eugen Trică în tricoul lui CFR Cluj
Eugen Trică în tricoul lui CFR Cluj

Articol de - Publicat joi, 26 iulie 2018 14:29

Eugen Trică (41 de ani), fost campion al României ca jucător cu CFR Cluj și fost principal la echipa ardeleană, susține că nu rezultatele slabe din ultimele două meciuri ar fi motivul pentru care campioana României ar vrea să-i rezilieze contractul lui Edward Iordănescu.

"Dacă a fost deja dat afară Edi mi se pare o mare eroare de management din partea CFR-ului. Nu poți să dai un antrenor afară, după două meciuri slabe. Să nu uităm că din 3 meciuri, Edi a adus un trofeu la Cluj. Meciul cu Botoșaniul nu a fost rău, doar că moldovenii au avut o zi foarte bună, iar în Europa mai au șanse. Eu nu cred că pentru rezultate au luat decizia asta.

Sigur a fost un conflict mai vechi acolo. Ori s-au certat din cauza transferurilor, ori alte neînțelegeri prin cantonament sau din cauza viziunilor diferite. E cunoscut faptul că Edi ține mult la principiile lui și probabil că nu sunt asemănătoare cu cele ale oamenilor din conducere. Oricum, mi se pare foarte urât să dai afară antrenorul dupa etapa 1.

E incredibil, mai ales că ai avut tot timpul să te gândesti ce fel de antrenor vrei, fiind pauză competițională. Nu a fost nicio presiune de nicăieri, la bugetul pe care îl au își permiteau să negocieze cu orice antrenor român. Cu toate astea, pui un antrenor pe care îl dai afară după prima etapă și după ce ți-a adus un trofeu. De aia zic că e o eroare de management foarte mare sau este un conflict mai mare intern", a declarat Eugen Trică pentru GSP.ro.

În cursul zilei de astăzi a avut loc o ședință la Cluj unde s-a discutat ore întregi rezilierea contractului lui Edward Iordănescu. Antrenorul acceptase la un moment dat, dar fix atunci în ședință și-au făcut apariția 9 jucători, printre care Omrani, Arlauskis, Țucudean, dar și restul românilor, care au amenințat că nu vor intra în cantonament dacă Iordănescu jr. pleacă. (Detalii AICI!)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
robby73
robby73  •  26 Iulie 2018, 19:21

Eu aș zice, dovadă de civilizatie în România !

gazistu
gazistu  •  26 Iulie 2018, 15:32

cIVILIZATIE MARE LA CLUJ ...

ionnis
ionnis  •  26 Iulie 2018, 15:15

Dovada de civilizatie a la Cluj

Vezi toate comentariile (3)
Comentează
Close