FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV UPDATE Dănciulescu pleacă de la Dinamo » A început negocierile cu o adversară din Liga 1 » Ia cu el doi jucători

Articol de , - Publicat joi, 07 decembrie 2017 16:46

Ionel Dănciulescu este decis să plece de la Dinamo, club la care activează ca director sportiv.

update 19:56

Ionel Dănciulescu a oferit primele declarații despre ipotetica sa plecare la Iași, confirmând discuțiile preliminare pe care le-a avut cu Flavius Stoican, antrenorul ieșenilor.

Totul a plecat de la o discuție amicală cu Flavius Stoican. El mă aşteaptă mâine la Iaşi, e adevărat că voi fi mâine acolo. Prezenţa mea acolo s-a legat şi de un meci de old-boys care se va juca la Focşani. O să am o discuţie cu Flavius, dar nu ştiu cu cine voi mai discuta Nu exclud posibilitatea de a pleca la Iași. Niciodată să nu spui niciodată. Decizia o voi lua în iarnă.

Oamenii de la Dinamo știu. I-am spus și domnului Negiță anumite lucruri pe care am simțit nevoia să i le spun, dar deocamdată nu am luat o decizie finală. Voi fi alături de Dinamo indiferent de ce se va întâmpla pe viitor. Sper ca vacanța să fie un sfetnic bun și să iau o decizie care să fie bună pentru mine", a declart Dănciulescu, la TV Digi Sport. 

update 19:12

TV Pro X a anunțat în această seară că Dănciulescu nu ar urma să plece singur la Iași, ci alături de președintele Alexandru David, dar și de fundașii Laurențiu Corbu (23 de ani) și Alin Dudea (20 de ani).

Știrea inițială

Potrivit surselor GSP.RO, fostul atacant ar putea rămâne în fotbalul românesc și este în negocieri cu alt club. Danciu-gol, 41 de ani, a avut discuții preliminare cu șefii clubului CSM Poli Iași și ar putea fi noul președinte de imagine al clubului moldav. La Iași, Dănciulescu ar urma să lucreze cu Flavius Stoican, cu care a mai colaborat la Dinamo.

Conducerea lui Dinamo face presiuni ca Dănciulescu să rămână la echipa din Ștefan cel Mare.

"La Iași merge treaba bine și se întâmplă multe lucruri frumoase, interesante. Îi cunosc pe Flavius Stoican, Eugen Trică și Marius Onofraș. Am fost invitat de domnul primar (n.r. Mihai Chirică) la o discuție. Voi veni acolo pentru a vedea mai clar ce se dorește. Vom vedea ce se va întâmpla. Este doar o discuție amicală. Oamenii m-au invitat prietenește profitând că am un meci de Old Boys la Focșani.

Eu am contract cu Dinamo și nu părăsesc echipa în mijlocul campionatului. Nu am discutat nimic concretă. A fost doar o invitație amicală. Oricum nu plec până la finalul anului. Vom vedea din 2018 ce va fi", a spus Dănciulescu pentru GSP.RO despre posibilitatea de a ajunge la Poli Iași.

"Mă leagă o prietenie deosebită cu Dănciulescu. Este un om și conducător de valoare. Noi vrem să facem lucruri mărețe la Iași. Am fi onorați să vină alături de club. Cine nu l-ar vrea pe Dănciulescu în staff? Au fost doar discuții amicale. Vom profita de prezența lui în Moldova. Oricum nu știm ce va fi. La Iași se vrea un proiect de mare viitor"Flavius Stoican pentru GSP.RO

CSM Poli Iași este o adversară directă a celor de la Dinamo, cele două echipe luptându-se pentru un loc de play-off. Poli Iași este pe locul 8, cu 27 de puncte, iar Dinamo este pe locul cu 7, cu 30 de puncte.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  08 Decembrie 2017, 09:01

Corbu ne crede naivi? Ce stie el sa faca la un club?! Habar nu are nici de partea economica, nici de cea administrativa. Cat priveste partea "sportiva", evenimentele de la Dinamo din ultimii ani ne arata clar ca Danciu nu poate tine in frau un lot de jucatori. Pentru asta trebuie sa ai prestanta, autoritate, *** pana la urma...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

gizeh
gizeh  •  07 Decembrie 2017, 22:58

Danciu s-a săturat să fie neicanimeni la rinamo

fcsbnuesteaua
fcsbnuesteaua  •  07 Decembrie 2017, 21:13

Du-te tare !!! Corbul pleaca cu corbul dupa el :)

Vezi toate comentariile (16)
Comentează