FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV/UPDATE Scandalul de la Dinamo continuă! Dănciulescu, făcut praf: "Când vorbeşte, face entorsă" + Mutu iese și el la atac: "Vorbește un arendaș"

FOTO: CRISTI PREDA
FOTO: CRISTI PREDA

Articol de GSP - Publicat marti, 23 mai 2017 19:34

Marius Bacria, administratorul general al ACS FC Dinamo, i-a răspuns lui Ionel Dănciulescu, cel care a avut în cursul zilei de azi o reacţie extrem de virulentă, ameninţând că Dinamo îşi caută stadion şi nu va mai disputa niciun meci pe arena din "Ştefan cel Mare". Adrian Mutu a reacționat în exclusivitate pentru GSP.RO și îi răspunde lui Bacria. 

21:45

RĂSPUNSUL DUR AL LUI MUTU: "S-a ajuns departe dacă un arendaș pe moșia statului a ajuns să se creadă stăpân și să jignească o legendă a clubului, așa cum e Danciu. Eu înțeleg că îl deranjează ceea ce a transmis, dar nu accept nici să vorbească așa despre colegii mei și nici să încerce să distragă atenția de la întreaga problemă, invocând lipsa a nu știu câte scaune.

Dacă nu se mai pun ei de-a curmezișul și acceptă să se construiască noul stadion, problema cu scaunele devine o anecdotă. Îl rog pe această cale pe domnul administrator general să folosească spațiul public pentru a le explica dinamoviștilor de ce nu se construiește stadion și mai puțin pentru a jigni oamenii care au umplut arena de pe urma căreia profită el acum". 

CE A ZIS BACRIA:

"Dănciulescu nu a fost mare ca fotbalist, ci imens. Dar cu vorba s-o lase mai moale, că de câte ori vorbește face entorsă. Nu vreau să fiu înţeles greşit, Dănciulescu este un foarte bun manager sportiv, poliglot, bine pregătit, dar în acest caz nu pot să accept să declare orice în spaţiul public din cauza lipsei de informaţii corecte. El a difuzat informaţii pe care nu le stăpâneşte în totalitate.

Când a invitat spectatorii ca după jocul cu Astra să ia acasă câte un scaun din stadion, aceștia l-au ascultat şi au luat 325 scaune, după inventarul făcut de cei de la CS Dinamo după meci.

Solicităm CS Dinamo să confirme cifra și cine va suporta paguba produsă.  Acum ne spune că investițiile făcute în stadion le-a donat statului, prin CS Dinamo. Nu există niciun asemenea act de donație întocmit, nici nu cred că știe că numai astfel se poate dona o investiție. Numai așa ne putem responsabiliza când ieșim în spațiul public.

Indiferent unde şi pentru cine dăm cu sapa în momentul respectiv, nu putem minți și, sau dezinforma publicul în general şi iubitorii fotbalului dinamovist în special", a comentat, pentru GSP.ro, administratorul general al FC Dinamo, Marius Bacria.

Citeşte şi: EXCLUSIV Dinamo trece la amenințări! Decizie-șoc luată azi: "Ne căutăm stadion! Nu mai cotizăm. Arena e o ruină"

Citește și:

Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea
Nationala
Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Superliga
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Gigi Becali, ultimele detalii despre țintele din perioada de mercato: „Voi investi 3-4-5 milioane” + „Cu Chipciu nu putem merge în Champions League”
Superliga
Gigi Becali, ultimele detalii despre țintele din perioada de mercato: „Voi investi 3-4-5 milioane” + „Cu Chipciu nu putem merge în Champions League”

A ales Louis Munteanu? Disputat de FCSB și Rapid, atacantul a fost filmat cântând despre rivală: „Are valoare d'aia mare / Și știu că nu vă convine”

Mihai Pintilii, despre cel mai greu adversar din carieră: „Era un «bighidiu» d-ala mic. Dădeam cu ură în el, dar nu cădea. Dă-te-n... Doamne, iartă-mă”


Comentarii (109)
looser72
looser72  •  23 Mai 2017, 23:02
Postat de vyyllyy pe 23 Mai 2017, 22:33

Voi il aveati pe ala de care a zis si cel userul de mai jos ala cu bloc notes cu piscina , nu puteti macar o data sa scrieti si voi un comentariu in care *** ?,aici ma refer la ce ai scris mai jos nu la acest comentariu , cum poti prosti-mea lumi sa spui ca Danci e modest bai ***in cu par pai cine sunt golghetari all time in liga 1 ?, nu cred ca are rost sa zic eu se stie cine sunt si ala de la Dinamo , si cine a trecut pe la voi ?, bai tu inca comfuzi Fc Steaua Bucuresti si fcsb ?pe ce planeta traiesti . P.S Mare jucator s fost si Lacatusi ala nu ajunge nici sa-i sterga ghetele lu' Danciu , Lacatusi toti a zis un "ciocalar " a dat si el un gol din penalty la nimereala si e mare vedeta hai sa-l comparam cu Zidane sau C Rolando .

tu chiar esti prost sau esti doar prost ? :-(

drughi009
drughi009  •  24 Mai 2017, 08:36

milogii aia din tribune mai aveau si pretentii ca' stadion fara pista ', nu se face niciun stadion nici cu pista nici fara........milogeala la alta masa

1425838917717550
John Milne  •  23 Mai 2017, 21:44
Postat de zidane92 pe 23 Mai 2017, 21:44

Ce ii luati declaratii lui nimeni pe lume asta? ce administrator e asta? si ce dinamo e asta? imi fac si eu 152354354 de societati cu numele fc dinamo in denumire daca vreau, ce atata importanta acordata acestui srl penibil aflat in insolventa numit de prosti dinamo badea? ce dinamo badea ba, exista un singur dinamo al nostru, al suporterilor, al fanilor care sustinem neconditionat echipa, al fostelor glorii, al dinamovistilor adevarati, patronat de domnul negoita care ne-a scos din insolventa si ne-a facut echipa mare, de cupe europene si podium, la anul luam titlul si in 2018 se va implini marele nostru vis:champions league, badea sa isi ia containerul ala de gunoi numit stadion dinamo si sa-l bage in 3 litere, noi jucam pe arena pana se va face stadion in locul velodromului, pai au ajuns toti nimenii si toti agramati sa vorbeasca de o legenda ca DANCIULESCU?

Intra aici sa suporti rinamo sa : www.cersimstadion.ro

Vezi toate comentariile (109)
Comentează