FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV VIDEO Cum l-a scăpat Dinamo pe Basarab Panduru » Dezvăluiri după 30 de ani: „Așa l-a luat Steaua”

Articol de GSP - Publicat joi, 13 februarie 2020 11:28

Constantin Anghelache (74 de ani), fostul președinte al lui Dinamo, a fost invitat azi la GSP Live.

Conducător la Dinamo în două perioade, Anghelache a rememorat cum „câinii” au fost la un pas să-l aducă la echipă pe Basarab Panduru, fotbalist care avea să scrie istorie în tricoul Stelei. Se întâmpla în perioada în care fostul mijlocaș ofensiv evolua pentru FCM Reșița, însă Dinamo s-a mișcat greu, iar Steaua a reușit să obțină până la urmă semnătura acestuia.

 „Nu-mi aduc aminte ca între 1985 și 1990 să fi adus la Dinamo vreun jucător care a trebuit să plece după două luni. Îmi aduc aminte că Basarab Panduru trebuia să ajungă la Dinamo, era în perioada în care Traian Ionescu era la noi. Totuși, am întârziat plata câteva zile, iar el a ajuns la Steaua. 

Noi nu luam jucători la întâmplare. Noi niciodată nu eram în criză de jucători”, a declarat Constantin Anghelache, la GSP Live. 

Basarab Panduru (49 de ani) a evoluat de-a lungul carierei pentru FCM Reșița, Steaua București, Benfica, Neuchatel Xamax, FC Porto și Salgueiros. „Pandi” a jucat în Ghencea între 1991 și 1995, perioadă în care a înscris de 34 de ori în 131 de meciuri în prima ligă.

Vezi și: 

EXCLUSIV VIDEO Cazul „Folcloristelor”, povestit în detaliu chiar de arbitrul pedepsit: “Fetele erau îmbrăcate sumar. Nu puteam să le dau afară” + FRF, complice în scandalul sexual

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Citește și:

Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Superliga
Începe războiul între FCSB și CSA! UEFA a actualizat lista: cine spune că este Steaua București
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Liga 2
Penalty SCANDALOS dictat la barajul pentru promovarea în Liga 2: „Venea și urla la jucători!” » Iureș la final: arbitrii s-au baricadat la vestiare
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute
Tenis
Rezultat șoc în optimi la Roland Garros! 6-0, 6-0 în 40 de minute

Bișnițarii își fac de cap la finala de Liga Campionilor » Reporterii Gazetei au surprins în detaliu modul lor de a acționa: metoda ingenioasă găsită prin care poliția nu poate interveni

Cu câți bani s-au ales Bettyshor și Roxana Țuțu, femeile bătute cu bestialitate de „Perversul de pe Târgu Ocna” în ring


Comentarii (4)
dobrinibamus
dobrinibamus  •  14 Februarie 2020, 07:14

Din pacate pentu tineri ... sa stie ca asta a fost vremea ce-am trait ... In tot raul asta ... fotbalul mergea infinit mai bine ca acum ! Nu dezvolt ... caci nu am “spatiu”. Oricum ... in pofida suferintelor morale create de “furtul” jucatorilor din toata provincia pentru cele doua echipe departamentale, una dintre ele Steaua, a atins ceea ce gotbalul romanesc nu va Mai atinge niciodata ... adica ... performanteke perioadei 85 - 89! Trei semifinale, doua finale ... si o cupa a Campionilor Europeni! Dinamo era buna ... da cu muuuult sub Steaua ! Sa stie si cine nu a trait perioada aia !

joze_maurinio
joze_maurinio  •  13 Februarie 2020, 15:21

Asta e normal la cap!? Auzi ce spune saracul, a ajuns la senilitate. Echipa Ministerului de Interne, adica a Securitatii, in epoca de aur, NU era in criza de jucatori? Pai cum naiba sa fie criza ba, cand se puteau lua jucatori cu japca la orice ora de la orice echipa din tara in afara de Steaua. Si viceversa!

103798407052226
 •  13 Februarie 2020, 13:48

vreti sa stiti adevarul ??? dinamo niciodata nu s-a bazat pe valoarea jucatorilor,ci doar pe jocul de culise,unde aveau cu ce ! abia in 1986-1987 ,dupa ce steaua castiga CCE,regretatul pisti varga a scos a generatie de campioni,dar nu au avut antrenor,nea mircia era in perioada aia cand juca de-a latul terenului ! temporizare a la traian ionescu ,halagian,herrera,etc !

Vezi toate comentariile (4)
Comentează