FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - ASTRA 1-1

EXCLUSIV VIDEO Dezmăț după primul meci la Astra » Denis Alibec dansa în ploaie la 3 noaptea

Articol de GSP - Publicat duminica, 29 iulie 2018 09:55

Atacantul Denis Alibec, 27 de ani, a jucat sâmbătă primul meci în tricoul Astrei, după revenirea la formația din Giurgiu, care a plătit 1,4 milioane de euro pentru a-l aduce la FCSB.

Fotbalistul a fost rezervă la startul partidei din Iași și a intrat în minutul 72. În cele 20 de minute jucate, Alibec s-a remarcat doar în final, când a executat o lovitură liberă în zid, de la 16 metri.

După meci, jucătorul s-a relaxat în unul dintre cele mai apreciate cluburi în aer liber din Iași. Denis Alibec a fost surprins în jurul orei 03:00 dansând în ploaie alături de niște rude din oraș, simțindu-se foarte bine.

Fotbalistul nu a mers în club fără acordul antrenorului, chiar dacă se afla în timpul liber. Alibec trebuie să se prezinte la antrenament luni, azi jucătorii primind liber din partea lui Măldărășanu. 

5
a fost nota primită de Alibec din partea Gazetei Sporturilor după Poli Iași - Astra 1-1

"M-au primit foarte bine colegii la Astra, aici am făcut cea mai mare performanță. Mă bucur că mi-au dat o șansă, iar eu voi da totul pentru a juca cât mai bine. Prima repriză trebuia să avem 2-0 sau 3-0. Dar ăsta e fotbalul, ne-au dat gol și normal că a fost mai greu. M-a interesat prea mult ce a zis lumea și am avut de suferit. Acum sunt mai atent la ceea ce am de făcut" Alibec la LookTV după meci

De-a lungul anilor, Alibec s-a aflat în centrul mai multor momente controversate. A fost acuzat de mai mulți oameni de fotbal că mănâncă ciocolată, iar Gigi Becali l-a atacat că pierde nopțile jucându-se la calculator și că fumează.

 
Denis Alibec dansa în ploaie la 3 noaptea!

EXCLUSIV VIDEO Dezmăț după primul meci la Astra! Denis Alibec dansa în ploaie la 3 noaptea: https://www.gsp.ro/fotbal/liga-1/exclusiv-video-dezmat-dupa-primul-meci-la-astra-denis-alibec-dansa-in-ploaie-la-3-noaptea-545054.html

Publicată de Gazeta Sporturilor pe Duminică, 29 Iulie 2018

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (47)
815163008674647
Iulică Andrei  •  29 Iulie 2018, 19:59

Dupa cate vad , multi dintre noi vad fotbalistii ca si cum ar sta inntr-o puscarie, intr-o manastire fara sa iasa la o bere sau intr-un restaurant !! Ba chiar ar fi in stare sa l-e dea in cap ca pierd o noapte nedormita da uitand ca sunt si ei tot oameni si m-ai bine ar fi sa-si vada gunoiele din proprii ochi ,nu vazand doar pe ale altora . Stiu ei mult m-ai bine decat acesti binevoitori cand depasesc limita si dsigur se va opri la timp. Dobrin , Lupu si multi altii beau de stingeau si nimeni nu se scandaliza ca acuma..S-a ajuns de nu m-ai se poate traii de grija altora nu numai la fotbal.. Ce destept este romanul atunci cand nu este vorba de persoana lui !!!Ha .Ha .Ha.

1048432045196571
Neculaescu Mircea  •  29 Iulie 2018, 16:46

***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vladutz13
vladutz13  •  29 Iulie 2018, 16:25

Un monument de profesionalism Alibec asta. Sunt convins ca il asteapta o cariera uriasa in viitor.

Vezi toate comentariile (47)
Comentează