FOTBAL  »  Superliga  »  CSM POLI IAȘI

EXCLUSIV VIDEO + FOTO Imagini inedite » Stoican a învățat de la "Il Luce": cum încearcă să integreze străinii veniți în vară

Articol de - Publicat joi, 21 septembrie 2017 20:56

Flavius Stoican face tot ce poate pentru a-i integra pe străinii veniți în această vară la CSM Poli Iași, mulți dintre ei neavând nicio legătură cu România înaintea acestei experiențe.

Tehnicianul moldovenilor le-a angajat acestora o profesoară pentru a-i ajuta să învețe mai repede limba română.

Nu este prima acțiune organizată de Flavius Stoican, care face tot mai multe activități de omogenizare a lotului. În urmă cu două săptămâni, i-a dus pe jucători la cules de struguri.

Genul acesta de acțiune era adoptată și de Mircea Lucescu la Șahtior. Cum Flavius a colaborat acolo cu tehnicianul român, a împrumutat probabil din experiența lui Il Luce.

Și Dinamo a avut o acțiune de acest gen în startul sezonului 2013-2014, când la echipă au ajuns mai mulți străini. Atunci, Cristi Bobar a angajat o profesoară pentru a-i învățat pe străini limba română.

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează