FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTĂ

EXCLUSIV Vine oferta după superexecuția din Europa » O echipă de top e pe urmele lui, după golul magnific din preliminarii

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat vineri, 28 iulie 2017 10:47

După ce Gâlcă l-a ținut în joc de glezne, fundașul de 25 de ani Cristi Ganea de la Viitorul a fost urmărit miercuri seară, cu APOEL (1-0), de un oficial al campioanei Belgiei, Anderlecht. 

"Eu n-am dat gol cum a dat Ganea, al lui e mai frumos. E într-o formă bună, a crescut. E profesionist, are talent, poate şi mai mult. E un băiat foarte bun", spunea Gică Hagi la doar câteva minute de la finalul partidei cu APOEL.

Cristi Ganea, "Roberto Carlos" de la Ovidiu, a reușit o nouă bijuterie din lovitură liberă și a adus Viitorului prima victorie din istorie în Champions League.

Iar reușita lui Ganea este cu atât mai importantă pentru fundașul de 25 de ani cu cât în tribuna oficială a micuțului stadion de la Ovidiu s-a aflat reprezentantul lui Anderlecht, trimis special în România la solicitarea tehnicianului René Weiler.

Acesta a discutat la începutul partidei cu oficialii Viitorului, iar zilele viitoare îi va prezenta antrenorului elvețian un raport detaliat despre evoluția lui Ganea.

Fundașul a fost dorit insistent în această vară de Costel Gâlcă la Al Feiha, dar fostul antrenor al FCSB, după ce promisese că-l cumpără, nu i-a mai răspuns la telefon lui Hagi, iar jucătorul a rămas la Viitorul.

 

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (8)
1425838917717550
John Milne  •  28 Iulie 2017, 16:45
Postat de valeri_gazaev100 pe 28 Iulie 2017, 12:31

***

Treci moldovene in ghiveci.

polistul68
polistul68  •  28 Iulie 2017, 16:19

Deja sunt "pe fata" aceste transferuri la Anderlecht...in afara de Chipciu si de Andone, nici un jucator roman, nu joaca titular la o echipa serioasa..dar sumele de transfer sunt mari, raportate la valoarea jucatorului...dl Hagi sa scoata un fotbalist BUN, care sa se evidentieze la o echipa BUNA.....ca pana acum, nu a scos nimic....la fel si Becali....si atunci sa nu te intrebi....cum se vand, pe bani multi, acesti jucatori mediocrii ?

randoomoierul
randoomoierul  •  28 Iulie 2017, 14:41
Postat de iosif_vs pe 28 Iulie 2017, 12:30

Intoarce-te in ghiveci, parjolitule

si tu in godin ...cine a scos rezultat mai bun in europa dinamo sau fcsb ???? ....ce echipa este mai slaba a cehilor sau bilbao ???

Vezi toate comentariile (8)
Comentează