FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Vor să-și repare greșeala » Dinamoviștii încearcă să readucă un fotbalist exilat în mandatul lui Contra

Articol de GSP - Publicat marti, 10 aprilie 2018 09:00

Dinamo îl vrea din vară pe Claudiu Bumba, din nou, realizând ce eroare a făcut când l-a lăsat să plece liber în septembrie 2017. Claudiu le-a marcat de 3 ori ”câinilor” după ce-a părăsit echipa.

"Câinii" au realizat greșeala făcută toamna trecută, atunci când au permis plecarea, gratis, a lui Claudiu Bumba. Și-l vor înapoi în "haită" din vară, mai ales că jucătorului îi expiră contractul la finalul sezonului. Mijlocașul de bandă de 24 de ani a marcat de fiecare dată în poarta roș-albilor în cele trei partide directe dintre Dinamo și Chiajna ce-au urmat despărțirii pe cale amiabilă din septembrie 2017! Iar cu acest detaliu, Bumba i-a convins pe "câini" că au cedat prea ușor un fotbalist de viitor, care nici nu avea un salariu foarte mare și care s-ar putea integra ușor în plafonul maximal din ediția viitoare, salariu maxim de 7.000 de euro pe lună.

Prinde viață cu "câinii"

Claudiu a marcat și sâmbătă seară, la ultima fază a meciului, fiind din nou cel mai bun jucător al Concordiei. De fapt, în 2018, Bumba are numai două reușite, ambele în confruntările cu "câinii"! Fotbalistul nu a luat o decizie în privința viitorului său, nefiind exclus să continue la Chiajna, mai ales că este apreciat la formația ilfoveană. Ardeleanul a vorbit întotdeauna apreciativ despre Dinamo și după plecarea din Ștefan cel Mare, fiind aplaudat mereu de către suporteri.

Toamna trecută a părăsit "haita" întrucât nu mai primea șanse din partea lui Cosmin Contra, care a informat conducerea că Bumba nu intră în vederile sale. Vasile Miriuță, pe atunci antrenor al ilfovenilor, l-a convins să semneze, chiar cu câteva zile înainte ca "Tati" să lase Chiajna pentru Dinamo, tehnicianul regretând ulterior decizia! 

goluri și 2 assist-uri are căpitanul Chiajnei în acest sezon pentru ilfoveni în 19 meciuri

2goluri și o pasă decisivă a bifat Claudiu pentru Dinamo în 2017

"Mie îmi pare rău că nu m-am impus la Dinamo, dar n-a depins doar de mine. Vreau să le mulţumesc suporterilor echipei, care indiferent de vreme, indiferent de distanţă au fost lângă noi şi ne-au purtat în atâtea rânduri spre victorie"Claudiu Bumba, mijlocaș Concordia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
520143398153430
Pavel Radu  •  10 Aprilie 2018, 14:00
Postat de cpt.ahab pe 10 Aprilie 2018, 10:56

Și mai mare greșeală a fost îndepărtarea lui Busuladzic, rămânând complet descoperiți pe zona centrală. E greu de priceput ce a fost în capul lui Contra vara trecută!

Acelasi lucru va fi si in vara asta : nimic !

cpt.ahab
cpt.ahab  •  10 Aprilie 2018, 10:56

Și mai mare greșeală a fost îndepărtarea lui Busuladzic, rămânând complet descoperiți pe zona centrală. E greu de priceput ce a fost în capul lui Contra vara trecută!

mariuss72
mariuss72  •  10 Aprilie 2018, 10:52
Postat de lobbyone pe 10 Aprilie 2018, 09:34

Ce sa faci cu asta ? terminati cu prostiile , contra ala a destabilizat total echipa in vara , dar nu era nebun cand a dat afara cativa jucatori (cu exceptia lui nistor care probabil a fost conflictual) . E vai de capul lui bumba , decent pentru liga 1 insa in niciun caz jucator de castigarea campionatului cum isi propuneau . Problema a fost urmatoarea : a plecat Bumba , dar nu a venit nimeni in locul lui :))

E simplu, o sa se rezilieze contractul cu Salomao, din cauza salariului, din cauza asta il aduc pe Bumba...si sa nu uit, multa carne celor trei slugoi gigisti de mai jos, si altor colegi ai lor care vor urma.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează