FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - FC BOTOȘANI, MÂINE, 20:45, DIGI, TELEKOM, LOOK

Exemplul Culio » Mijlocașul a suferit o accidentare în meciul amical cu Aris Limassol, dar vrea să forțeze și să joace împotriva Botoșaniului

Articol de - Publicat sambata, 14 octombrie 2017 09:31

În pauza de două săptămâni pentru meciurile naționalei, clujenii au avut un amical împotriva ciprioților de la Aris Limassol, partidă câștigată de jucătorii lui Petrescu cu scorul de 2-1.

Singurul minus al respectivei întâlniri a fost accidentarea lui Emmanuel Culio, care a evoluat 90 de minute cu dureri la picior. Iuliu Mureșan a explicat pentru cjsport.ro prin ce a trecut mijlocașul argentinian:

"Culio are un spirit de sacrificiu și o determinare care pot fi un exemplu pentru jucătorii mai tineri. El a jucat cu gheata plină de sânge în meciul amical de duminică și nu a acceptat nici să fie schimbat. Acum vrea să joace chiar și cu Botoșaniul, deși miercuri i s-a scos o unghie de la picior".

Dan Petrescu se poate baza pe jucători precum Nistor, Djokovici sau Rus în locul lui Culio, în cazul în care mijlocașul în vârstă de 34 de ani va fi convins de către oficialii grupării din Gruia să stea pe bancă pentru partida de mâine seară. Culio a înscris 5 goluri în 11 meciuri pentru CFR în acest sezon, toate din penalty.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (1)
1072677989472062
Cosmin Cosmin  •  14 Octombrie 2017, 13:39

CFR - Botosani 1 - 0 din penalty... Deja devine clasica si patetica treaba

Vezi toate comentariile (1)
Comentează