FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Explicația formei slabe a lui Florinel Coman: "De asta e la 60-70% din capacitate"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat joi, 17 august 2017 18:16

Gheorghe Hagi, tehnicianul campioanei Viitorul, a explicat începutul modest de sezon al lui Florinel Coman (19 ani), unul dintre cei mai buni jucători ai săi din sezonul trecut.

" Florinel Coman a avut nişte probleme de sănătate încă de la finalul sezonului trecut, din ultimele etape ale campionatului. Am sperat că s-au rezolvat, dar n-a fost aşa. A intrat în noul sezon nerefăcut.

Cred că nici acum nu e la mai mult de 60-70% din capacitate. Problemele medicale s-au rezolvat, dar capacitatea lui de efort şi gradul lui de pregătire nu-i permit să fie jucătorul acela pe care-l ştiam cu toţii", a declarat Gheorghe Hagi, la TV Dolce Sport.

Inițial, lipsa de formă a jucătorului a fost pusă pe seama unor presupuse probleme disciplinare, fapt negat vehement însă de Hagi. 

6 goluriîn 28 de meciuri a reușit Florinel Coman în sezonul trecut

4 meciuri
a bifat Coman în actualul sezon, fără să înscrie

1.500.000 €e cota de piață actuală a lui Florinel Coman, conform transfermarkt.de

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează