FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - VIITORUL, AZI, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Explicație pentru absența lui Ianis Hagi din lotul Viitorului: "Dacă putem vorbi despre o luptă, e una lăuntrică"

Ianis Hagi a ratat un penalty în meciul din prima etapă cu Dunărea Călărași, 0-1 // FOTO: Facebook Viitorul
Ianis Hagi a ratat un penalty în meciul din prima etapă cu Dunărea Călărași, 0-1 // FOTO: Facebook Viitorul

Articol de GSP - Publicat luni, 30 iulie 2018 20:47

Cristian Bivolaru, directorul general al celor de la Viitorul, a explicat absența lui Ianis Hagi (19 ani) din lotul echipei pentru disputa din această seară cu Concordia Chiajna.

Oficialul Viitorului a vorbit și despre criticile apărute la adresa lui Ianis după ultimele două meciuri ale Viitorului, 0-1 cu Dunărea Călărași și 2-2 cu Vitesse.

"Campionatul abia a început, dar noi suntem angrenați și pe frontul luptei pentru calificarea în turul III din Europa League. Grijile noastre sunt mari și multe.

Avem un lot valoros, de asta ne-am permis să aliniem o formulă din care să facă parte și alți jucători din lot. E o bună posibilitate de a-și arăta valoare, de a arăta că merită să facă parte din lotul Viitorului. E o posibilitate și pentru jucătorii care au acumulat oboseală să se odihnească pentru a fi în cea mai bună formă joi, cu Vitesse.

Ianis nu e în lot, așa au considerat cei din staff-ul tehnic, nu trebuie să ne surprindă nimic. E mult spus că Ianis e afectat din cauza criticilor. Nu a fost în cea mai bună formă în meciurile cu Dunărea Călărași, 0-1, și Vitesse, 2-2. Se așteaptă mult de la el, e jucătorul numărul unu al echipei și, cu siguranță, e un tip care e foarte conștient de valoarea și prestațiile lui. Dacă putem vorbi despre o luptă, e una lăuntrică, o luptă ce se dă în el", a spus Cristian Bivolaru, la TV Telekom Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
andrei.33
andrei.33  •  30 Iulie 2018, 22:10

Il mai umflati mult pe ianis asta?

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  30 Iulie 2018, 21:08

...nimeni nu l vrea ...acum l au aruncat si ai lui ca pe o masea stricata...de unde lot valoros la viitura ?

godot
godot  •  30 Iulie 2018, 21:01

Când te gândești că Bivolaru trece drept un tip inteligent și poate să spună că cel mai slab jucător al echipei e „numărul unu”. E foame de bani, băieți.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează