FOTBAL  »  Superliga  »  CSM POLI IAȘI - DINAMO 2-1

Exultă după ce și-a învins fosta formație: "Când bat Dinamo este cea mai mare bucurie a mea"

Cioinac, numărul 14
Cioinac, numărul 14

Articol de - Publicat luni, 14 august 2017 12:36

CSM Poli Iași a învins-o pe Dinamo, 2-1, cu două goluri marcate în ultimele 10 minute, reușind încă 

Fundașul Ionuţ Cioinac şi-a adus o contribuţie importantă la succesul obţinut de CSMS Iaşi în faţa lui Dinamo. Fotbalistul a debutat în primul eşalon chiar la bucureşteni, dar nu a rămas cu cele mai bune impresii după scurta experienţă petrecută în Ştefan cel mare.

"Când bat Dinamo este cea mai mare bucurie a mea. A fost un meci mai special pentru mine, iar bucuria de final a fost pe măsură. Dumnezeu te răsplăteşte atunci când eşti serios şi munceşti", a punctat Ionuţ Cioinac la capătul victoriei ieşene din meciul cu Dinamo.

Fotbalistul a mai evoluat în primul eşalon la Pandurii Târgu Jiu, sub comanda aceluiaşi antrenor, Flavius Stoican, care l-a reprofilat, la Iaşi, cu succes, în postura de fundaş central.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
pol1tehnicaiasi
pol1tehnicaiasi  •  16 August 2017, 18:22
Postat de sorin.pch pe 14 August 2017, 22:42

ce viata trista ai avut cionac, daca pa la varsta asta ai avut o singura bcurie in viata ta, oricum esti o petarda de jucator, nu da vina pe dinamo, ai avut sansa, si stii bine ce ai facut

ce a facut? ia zi si mie

sorin.pch
sorin.pch  •  14 August 2017, 22:42

ce viata trista ai avut cionac, daca pa la varsta asta ai avut o singura bcurie in viata ta, oricum esti o petarda de jucator, nu da vina pe dinamo, ai avut sansa, si stii bine ce ai facut

andrey.fcd
andrey.fcd  •  14 August 2017, 16:02
Postat de florinch pe 14 August 2017, 14:55

Cioinac, pacat ca prostia nu doare ca te tavaleai tot timpul de durere. Aveai si valoare sa ramai la Dinamo. Ieri am vazut un Dinamo, in ultimile 10 minute (dupa eliminarea lui Nedelcearu) intr-o degringolada cum nu am mai vazut-o demult. Parca erau o echipa de judet care juca cu Barcelona, atat de rau le tremurau gladiolele. La faza ultimului gol, Hanca a gresit intr-un hal de parca abia atunci s-a apucat de fotbal. Nu inteleg cum a putut Coltescu, un antrenor labil psihic (a aratat cartonase prosteste, ambelor echipe, parca arbitra un meci de baschet), sa-i timoreze in halul asta. Asa se intampla cand conduci cu 1-0 si te multulesti cu avantajul asta, tragand de timp si jucand "economic". O echipa mare da 3-4 goluri si abia dupa aceea incepe sa joace "la pas".Fotbalul te pedepseste, iar Dinamo a aratat ca nu-i o echipa mare. Avand in vedere ca aproape la fel au pierdut si anul trecut la Iasi, deja o consider prostie.

In ciuda tampeniilor pe care le-a facut Coltescu de nenumarate ori, ieri a avut un arbitraj de profesionist. Hai sa nu acuzam arbitrajul, deoarece am fi penibili si sa ne uitam in curtea noastra, la ai nostri care in ultimele 20 de minute au fost penibili. Lui Hanca din pacate i s-a urcat al cap nationala si acum i se pare ca-i jucator mare. Din pacate adevarul e ca atunci cand incepem cu Hanca in teren jucam in 10.... ma doare sa o spun dar asta-i purul adevar, eu unu sper sa-si revina, dar pana atunci nu i-ar strica vreo 3-4 etape prin tribune, nici macar pe banca sa nu mai stea.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează