FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Fanii-acționari de la Dinamo îi avertizează pe jucători și le explică situația de la club: „Discuțiile de pe poziții de forță nu ajută! Decizia Instanței a schimbat totul”

Fanii-acționari de la Dinamo îi avertizează pe jucători și le explică situația de la club: „Discuțiile de pe poziții de forță nu ajută”
Fanii-acționari de la Dinamo îi avertizează pe jucători și le explică situația de la club: „Discuțiile de pe poziții de forță nu ajută”

Articol de GSP - Publicat sambata, 03 iulie 2021 22:59 / Actualizat sambata, 03 iulie 2021 23:48

Fanii-acționari la Dinamo, din proiectul DDB, le-au transmis un mesaj clar jucătorilor. Suporterii spun că regretă problemele financiare de la club, încearcă să găsească soluții, dar nu acceptă ca fotbaliștii să negocieze de pe poziții de forță și mizează pe profesionalismul și caracterul acestora.

„O ÎNTREBARE PENTRU PAUL, STELIANO, DEIAN, ALEX, VLAD & CO 

Și pentru toți oamenii care se îndoiesc de buna-credință a DDB

DDB nu avea să prevadă că evoluția echipei urma să aibă o traiectorie aiuritoare. Drumul de lângă play-off până pe locurile direct retrogradabile ne-a surprins pe toți, a descurajat suporteri, pe unii chiar i-a îndepărtat complet. La fel și unele declarații publice mai puțin inspirate și câteva escapade nepermise la un club ca Dinamo. 

Au fost momente în care se vorbea prin interviuri doar de bani, bani, bani, în timp ce Dinamo se ducea numai în jos, în jos, în jos. Condițiile de pregătire erau dificile, la club exista un vid de putere, s-au făcut și greșeli manageriale și de comunicare. DDB nu uită aceste probleme nici măcar o secundă! 

Aveți dreptate când reproșați că DDB ar fi trebuit să fie pe lângă voi mai mult, însă gândiți-vă ce se spunea la televizor despre momente când am fost. “Cum să te apropii de Săftica tu, suporter!?” Inacceptabil, alungați suporterii cu pietre! Exercițiul de a ne pune unii în pantofii altora ajută, să-l facem! [...]

„Decizia Instanței a schimbat totul!”

Nu omiteți nici că în dimineața zilei intrării în insolvență, DDB strângea bani fix pentru salarii. Decizia Instanței a schimbat însă totul! Insolvența a fost una dintre soluțiile păstrate ca alternativă, însă întotdeauna tratată ca “ultimă soluție”.

Negocierile eșuate cu avocații jucătorilor plecați în iarnă de la Dinamo au pus clubul în săptămâna plecării în Turcia în fața luării unei decizii majore: insolvența sau faliment!? Alegerea a fost evidentă! DDB nu a vrut să păcălească pe nimeni, DDB a vrut doar să nu lase Dinamo să moară și angajații să nu-și piardă locurile de muncă! [...]

Cu aceste gânduri am dorit ca jucătorii să se așeze la masa discuțiilor de săptămâna viitoare. Sperăm ca acestea să fie lămuritoare și în interesul jucătorilor și totodată al lui Dinamo! Fără disponibilitatea de dialog, există riscul ca respectul să dispară. Discuțiile de pe poziții de forță nu ajută, dimpotrivă! 

Să continuăm povestea lui Dinamo împreună cu bine, iar în cazurile în care situația o impune, să ne despărțim cu onoare. DDB mizează pe profesionalismul și caracterul vostru!

Vă sugerăm să le adresați tuturor celor care vă doresc “binele” următoarea întrebare: “Dacă DDB a avut intenția să vă păcălească și să nu vă plătească oricum salariile promise în iarnă, care era diferența între a nu plăti 18.000 pe lună (salariu întreg) sau doar a nu plăti 10? (salariu diminuat câteva luni)”, scrie în comunicatul postat pe pagina Peluzei Cătălin Hîldan.

O ÎNTREBARE PENTRU PAUL, STELIANO, DEIAN, ALEX, VLAD & CO Și pentru toți oamenii care se îndoiesc de buna-credință a DDB...

Posted by Peluza Catalin Hildan-Dinamo on Saturday, 3 July 2021

Jucătorii lui Dinamo continuă protestele!

Situația la Dinamo este tot mai complicată, iar jucătorii își cer tot mai insistent salariile restante.

Jucătorii lui Dinamo au anulat amicalul de joi, cu Unirea Slobozia, iar azi au decis să nu joace cu Metaloglobus, iar partida a fost anulată.

Astfel, „câinii” doar se antrenează și așteaptă să vadă ce se va întâmpla cu echipa, dacă își vor primi salariile sau dacă vor pleca liberi de contract.

Boardul DDB le-a transmis fanilor în urmă cu o săptămână că săptămâna aceasta va intra un salariu. Acum, din cauza insolvenței, DDB-ul le-a transmis că administratorul judiciar va decide ce se întâmplă, că trebuie achitată o restanță pentru licență și că trebuie să aștepte o tranșă din drepturile TV, care va intra pe 15 iulie. Acela, se pare, că a fost momentul în care jucătorii au răbufnit și au decis să nu joace în cele două partide de verificare.

EXCLUSIV Dezvăluiri din haosul de la Dinamo: „S-au debarasat prea ușor de mine, mi-au schimbat obiectivul în 10 zile”

OFICIAL Florin Bejan și-a găsit echipă după despărțirea de Dinamo! A fost prezentat la un club din Liga 2

Scapă cine poate! Un om esențial de la Dinamo a spus adio

Citește și:

Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea
Nationala
Gică Popescu, prima reacție după atacul furibund al lui Ionel Ganea
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Superliga
Transfer de ultimă oră în Superligă » L-au adus pe noul Compagno: cine e „tancul” de 1,98 metri!
Gigi Becali, ultimele detalii despre țintele din perioada de mercato: „Voi investi 3-4-5 milioane” + „Cu Chipciu nu putem merge în Champions League”
Superliga
Gigi Becali, ultimele detalii despre țintele din perioada de mercato: „Voi investi 3-4-5 milioane” + „Cu Chipciu nu putem merge în Champions League”

A ales Louis Munteanu? Disputat de FCSB și Rapid, atacantul a fost filmat cântând despre rivală: „Are valoare d'aia mare / Și știu că nu vă convine”

Mihai Pintilii, despre cel mai greu adversar din carieră: „Era un «bighidiu» d-ala mic. Dădeam cu ură în el, dar nu cădea. Dă-te-n... Doamne, iartă-mă”


Comentarii (34)
fuller
fuller  •  04 Iulie 2021, 00:36

Greseala e a jucatorilor ca nu au plecat atunci cand puteau. Dupe ce au salvat clubul de la retrogadare fara sa fie platiti, acum tot ei sant cei acuzati. Mi se pare ca pozitia de forta e mai degraba impusa de DDB. Venirea lui Muresan, care are deja antecedente dubioase, nu e masura care sa creasca increderea in club. Vad ca in general se obisnuieste la Dinamo sa fie sacrificati jucatorii si antrenorii, si asta nu va genera vreo imagine de club atractiv in viitor, chir daca se vor stabiliza printr-o minune. Nu poti sa ii indemni pe jucatori sa joace pe gratis si sa mai riste si accidentari, pentru un club care pana la urma e ingrat la munca lor.

tatageminy
tatageminy  •  03 Iulie 2021, 23:58

ddb i-a fraierit pe jucatori. vine muresan si ii mai face o data.

valentindragobete
valentindragobete  •  04 Iulie 2021, 09:35

Cred c-o sa-si retragă " comunicatul ", cel putin asa ar trebui, comunicat care nu ajuta la nimic ba chiar foarte din contră! Asociația sau ce-o fi ea, manifesta o totală lipsa de diplomație si amenintandu-si jucatori chiar de empatie fata de aceștia. Sigur exista si varianta ca șefii acestei asociați sa realizeze ca sociosul lor a fost o prostie si atunci, in spiritul caracterului specific susținătorilor dinamului mai corect a lipsei de caracter, sa dărâme toate punțile si sa creadă ca acționând in forta sunt mari scule pe bascule ! Au inteles, in sfârșit, ca dinam a murit si-i musai sa-si arate muschii flescaiti fata de niște oameni care si-au sacrificat timpul, sănătatea si proprii bani scăpând echipa de la o rușinoasa retrogradare. Sa vă fie rusine !

Vezi toate comentariile (34)
Comentează