FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Fanii lui Dinamo au luat foc din cauza ultimului transfer! Critici dure: „Ați pierdut un membru DDB și un cumpărător de bilete!”

Gudmund Kongshavn / Sursă foto: Imago Images +9   FOTO
Gudmund Kongshavn / Sursă foto: Imago Images

Articol de GSP - Publicat luni, 08 februarie 2021 16:34 / Actualizat luni, 08 februarie 2021 17:44

Dinamo l-a prezentat oficial pe portarul Gudmund Kongshavn (30 de ani), fost internațional norvegian de tineret, dar mutarea nu pare să fie pe placul fanilor.

Pe pagina oficială de Facebook a lui Dinamo, numeroși suporteri de-ai „câinilor” și-au exprimat nemulțumirea vizavi de noul portar al roș-albilor. Aceștia nu înțeleg de ce se mizează pe un fotbalist de 30 de ani în detrimentul lui Mihai Eșanu (22 de ani), tânărul care a apărat poarta lui Dinamo în partidele din 2021. 

Câteva dintre opiniile fanilor dinamoviști:

  • Vasile Risteiu: „Văd că nu se începe o construcție pentru viitor, se aduc jucători liberi, cu ce ambiție joacă? Cei din conducere știu mai bine dacă este în favoarea lui Dinamo., Vom vedea, însă la ora actuală suntem sub echipele din provincie”
  • Razvan Zamfir: „Nu vreau sa par răutăcios, dar, la o simpla căutare pe Transfermarkt, vedem că are 273 goluri primite in 145 jocuri”
  • Ciprian Marton: „Eu sper că a venit direct cu statutul de rezerva, îl avem titular pe Eșanu!!!”
  • Eugen Zet: „Prefer Eșanu! Nu începeți iarăși cu schimbări doar pentru ca aduceți străini, mai ales necunoscuți din ăștia «celebri»!”
  • Adrian Răzvan Rus: „Mda, nu mă impresionează cu nimic, vine de la o echipă care a primit 85 de goluri în 30 de meciuri. Îl prefer pe Eșanu”
  • Paul Alin Morar: „Dacă e scos Esanu din primul «11», ați pierdut un membru DDB și un cumpărător de bilete!”
  • Madalin Simion: „Să va uitați la cate goluri a primit Aalesund sezonul trecut, numai 85, bun transfer”

Gudmund Kongshavn, fost internațional norvegian de tineret

Gudmund Kongshavn a evoluat ultima dată la Aalesund, în prima ligă a campionatului norvegian. Noul portar al trupei din Ștefan cel Mare a efectuat vizita medicală și a ajuns în cantonamentul echipei de la Săftica, unde jucătorii lui Jerry Gane se pregătesc pentru duelul cu FCSB, „Derby de România” din optimile Cupei României.

Gudmund Kongshavn este un fost component al loturilor naționale U18, U19, U21 și U23 ale Norvegiei. Portarul de 30 de ani a mai evoluat la Valerenga, Sarpsborg și Tromso, iar la Dinamo va fi prima experiență în străinătate pentru Gudmund Kongshavn.

VIDEO Ionuț Chirilă: „Am eu trei oameni, chiar patru, care ar cumpăra Dinamo”

Citește și alte știri despre Dinamo:

UPDATE Dinamo a prezentat două transferuri în aceeași zi » Un fost internațional norvegian de tineret și un mijlocaș din Serie B

EXCLUSIV Salarii de criză la Dinamo! Cât câștigă noile transferuri comparativ cu spaniolii lui Cortacero

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (30)
catalin.palcu
catalin.palcu  •  09 Februarie 2021, 09:32
Postat de creeperno290 pe 08 Februarie 2021, 22:36

Asa slab era si vlad de la fcsb si dupa 2-3 ani a ajuns titular incontestabil. E bine pana se termina sezonul regulat sa-l tinem in poarta pe esanu si in caz ca ajungem in playout, il incercam si pe noul portar. Pana atunci, o sa ramana esanu. Daca jucam playoff, vom creste un super portar

Ai dreptate, dar aia aveau forta ofensiva f buna si inscriau mult, astfel ca anulau din greselile portarului. Cu exceptia cand i-a costat calificarea in grupele EL. La noi daca luam un gol, nu vezi ca nu putem recupera deloc? In ultimele 5 meciuri cred ca avem doar 3 goluri, din care doar unul din actiune! La noi orice eroare defensiva ne costa practic toate cele 3 puncte.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  09 Februarie 2021, 09:12

Asta trebuie sa fie un nou 'low' jurnalistic, sa faci un articol din comentariile de pe Facebook! De unde ati si selectat voi cateva comentarii care sa sustina teoria voastra ca la Dinamo nu e liniste, nu e intelegere, suporterii sunt divizati samd

bubunika
bubunika  •  09 Februarie 2021, 05:15
Postat de cornelcc pe 08 Februarie 2021, 23:48

Sper sa debuteze miercuri ..

Nu cred, eu sunt convins ca l-au adus pentru meciurile de la matineu.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează