FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Fanii lui Dinamo continuă războiul cu FRF: „E crimă cu premeditare!” » Atac la Bălănescu: „Probabil își pregătește un post călduț la Federație”

Articol de - Publicat marti, 21 iulie 2020 21:16 / Actualizat marti, 21 iulie 2020 21:32

Fanii-acționari ai lui Dinamo, prin programul DDB, continuă războiul cu FRF după ce echipa recursul echipei roș-albe, în „cazul Andrei Vlad, a fost respins.

Peluza Cătălin Hîldan a postat un comunicat în care cere lămuriri din partea FRF, legat de modul în care fost judecat cazul la Comisia de Disciplină. Aceștia suspectează o consiprație contra „câinilor”, după ce cazul a fost respins din cauza unui viciu de procedură, mai exact pentru că plângerea făcută prin intermediul secretarului general FRF, Radu Vișan, la sesizarea lui Dinamo.

Mai mult, fanii „câinilor” nu-l iartă nici pe Bogdan Bălănescu, directorul general al clubului. Suporterii susțin că acesta ar urma să ajungă la FRF și că de aceea nu a făcut un efort mai mare în acest caz. 

„După ce o țară întreagă a văzut cum sunt ignorate regulamentele de către comisiile FRF, după ce se vede atât de limpede cum FRF a netezit calea FCSB-ului către finala Cupei, adresăm această întrebare publică: 

De ce a fost pus secretarul general al Federației să facă sesizarea, când se știa că aceasta trebuie făcută de către departamentul de competiții? Este vorba de incompetență? Atunci, cine plătește pentru asta? Este o manevră intenționată, ținând cont că acest regulament are o vechime de 12 ani? Atunci, cine răspunde pentru încălcarea cu bună știință a regulamentului, chiar de către cei care ar trebui să vegheze la respectarea lui 

Domnule Burleanu, domnule Vișan, chiar așteptăm un răspuns la această întrebare! 

Subliniem că suntem de acord că din punct de vedere sportiv, FCSB a fost superioară. Dar vorbim despre un regulament. Mai este valabil, sau îl putem arunca la coș, pentru că oricum nu se ține cont de el? Culmea este că nici atunci când este judecată o cauză, comisiile FRF nu se sinchisesc să deschidă regulamentul și să judece pe baza celor scrise și aprobate chiar de forul pe care îl reprezintă.

 Sesizarea a fost făcută în așa fel încât să poată fi respinsă. Exact cum am spus: crimă cu premeditare 

Și cu ocazia asta s-a mai spulberat un mit: «Bălănescu e zeul regulamentelor» Hahahahaaaa! Omul nostru s-a mișcat perfect în pașii de dans la care a fost invitat de FRF. Probabil se adeverește zvonul că Bogdan își pregătește un post călduț la Federație. 

Omul s-a dat de gol la tv când a declarat, înainte de pronunțarea comisiei, că nu crede că va merge la TAS, în caz că vom pierde la comisiile de la București. Să vedem dacă ne contrazice.... Oricum, nu e prima dată când suntem săpați din interior și vânduți”

Comunicat PCH

FOTO Imagini tari de la Dinamo - Poli Iași  1-1

+18 FOTO

VIDEO Mihalcea a dezvăluit de ce a plecat de la Dinamo: „Nu fanii m-au dat afară”

 Citește mai multe știri despre Dinamo:

Dinamo, forțată să joace vineri cu Hermannstadt! Cum ar putea arăta echipa fără cei 11 fotbaliști cu Covid-19

EXCLUSIV Adrian Mihalcea a izbucnit în direct » Dezvăluiri incomode despre plecarea de la Dinamo: „Atunci am simțit că se rupe ceva. Am avut impresia că lumea mă ia de prost”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (213)
creeperno
creeperno  •  22 Iulie 2020, 23:01

Dupa preluarea clubului va fi dat afara balanescu

catalin.fcdb
catalin.fcdb  •  22 Iulie 2020, 15:36

atunci daca tot pleaca la frf balanescu dati-l afara, ce mai asteptati ????

tataika
tataika  •  22 Iulie 2020, 13:12

Va doresc succes in noua aventura la matineu!

Vezi toate comentariile (213)
Comentează