FOTBAL  »  Superliga  »  CONCORDIA CHIAJNA - PANDURII 0-1

Fără puncte în trei meciuri, Dan Alexa își avertizează jucătorii: "Situația s-a agravat, sunt dezamăgit de mulți dintre ei"

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 martie 2017 20:24

Concordia Chiajna a pierdut meciul jucat pe teren propriu, 0-1 cu Pandurii Târgiu-Jiu, iar Dan Alexa își avertizează jucătorii că victoria cu Timișoara, în etapa următoare, a devenit obligatorie.

Echipa antrenată de Alexa este singura care nu a obținut niciun punct în cele trei partide din play-out și a ajuns pe loc retrogradabil, depășind doar ASA Târgu Mureș.

"Situația s-a agravat și avem un program greu. Este important să luăm puncte cât mai repede, pentru că altfel e greu să obținem chiar și locul de baraj.

N-am reușit sub nicio formă să punem în pericol apărarea «pandurilor». Sunt deazmăgit de mulți dintre fotbaliști, au jucat prost", a declarat Dan Alexa la TV Digi Sport.

"Trebuie să ne trezim, avem un meci la Timișoara pe care trebuie să-l câștigăm neapărat. Dacă nu câștigăm acolo, e foarte greu să ne salvăm. Mai sunt 11 meciuri, mai sunt puncte în joc, doar că trebuie să începem să jucăm mai bine" Ovidiu Herea, la TV Digi Sport

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
timm
timm  •  01 Aprilie 2017, 12:52
Postat de timm pe 01 Aprilie 2017, 10:35

Prodanca loveste dinnou. A nenorocit 2 antrenori deja, Regheblat si Alexa. ***

Le-a extras toata stiinta. Au dureri de coloana acum.

timm
timm  •  01 Aprilie 2017, 10:35

Prodanca loveste dinnou. A nenorocit 2 antrenori deja, Regheblat si Alexa. ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează