FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - FCSB

VIDEO „Vă scot în oraș!” » Promisiunea făcută de Gică Hagi, cu o zi înaintea restanței cu FCSB

Gică Hagi / Captură Farul TV
Gică Hagi / Captură Farul TV

Articol de GSP - Publicat miercuri, 03 noiembrie 2021 20:51 / Actualizat miercuri, 03 noiembrie 2021 21:01

Gică Hagi (56 de ani), tehnicianul celor de la Farul Constanța, a prefațat restanța cu FCSB de joi. Tehnicianul „marinarilor” le-a făcut o promisiune inedită jurnaliștilor aflați la conferință. 

  • Farul - FCSB este programat joi, 4 noiembrie, începând cu ora 20:30. Partida va putea fi urmărită în direct pe DigiSport 1, Telekom TV și Look Sport +, dar și în format LiveTEXT pe GSP.ro.
  • Partida era programată pe 24 octombrie, dar a fost amânată ca urmare a cazurilor de COVID-19 de la FCSB

Extrem de mulțumit pentru triumful obținut etapa trecută în deplasarea cu FC Botoșani, scor 2-0, Hagi le-a promis jurnaliștilor că „îi scoate în oraș” dacă dobrogenii obțin șase puncte din meciurile de „foc” cu FCSB și CS Universitatea Craiova.

Gică Hagi: „FCSB are doar jucători foarte talentați”

„Venim după o victorie frumoasă obţinută în deplasare, am făcut un meci foarte bun, iar acum urmează o partidă contra unui adversar care are doar jucători foarte talentaţi. Sunt jucători foarte buni, FCSB este o echipă bine organizată, care a produs rezultate foarte bune în ultima perioadă. Este păcat că nu sunt spectatori, era mai bine dacă aveam şi publicul alături de noi. 

Sper ca jucătorii mei să facă un meci foarte bun şi să se autodepăşească, astfel încât să luăm cele trei puncte. Dacă luăm şase puncte în următoarele două meciuri, vă scot în oraş. Jucăm acasă şi trebuie să ne gândim la acest lucru. Va fi foarte greu, dar nimic nu e imposibil. Sper să jucăm mai bine ca ei şi să reuşim să câştigăm”, a declarat Gică Hagi, potrivit TV Telekom Sport

„E unic!” » Cum a comentat Burleanu decizia lui Rădoi de a-l convoca pe Enes Sali
ROMÂNIA
„E unic!” » Cum a comentat Burleanu decizia lui Rădoi de a-l convoca pe Enes Sali

Gică Hagi, fabulos cu Steaua și dezamăgitor cu FCSB

Surprinzător contrast al lui Gică Hagi în privința duelurilor cu cele două echipe, în rolurile lui favorite în fotbalul românesc: ca jucător, cu Farul și Sportul, s-a duelat de la egal la egal cu o echipă entuziasmantă a Stelei, între 1982 și 1986, în vreme ce ca antrenor, în peste 15 ani de confruntări directe cu FCSB, are cel mai slab raport dintre toți antrenorii actuali din Liga 1.

Încă un episod din duelul devenit tradițional Hagi versus FCSB se va disputa în această săptămână în Liga 1. Nu doar că nu e o noutate pentru Gică postura de adversar al roș-albaștrilor, dar el atâta vreme cât a activat în fotbalul românesc, ca fotbalist sau tehnician, s-a aflat într-o proporție covârșitoare în ipostaza de oponent al FCSB-ului, după 2003, dar și al Stelei, înainte de 1989. Diferențele dintre cele două perioade sunt incredibile.

VIDEO Toate informațiile înaintea meciului Farul - FCSB

Citește și alte știri de actualitate: 

Gică Hagi, fabulos cu Steaua și dezamăgitor cu FCSB » Contrast uriaș între meciurile cu roș-albaștrii ca fotbalist și antrenor

Edi Iordănescu, nemulțumiri înainte de Farul - FCSB: „Aș fi preferat ca acest meci să fie reprogramat pentru altă dată”

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  03 Noiembrie 2021, 22:08

...omul stie ca pierde...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează