FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - CHINDIA 1-0

Cheia revirimentului? Ce a observat fostul atacant după Argeș - Chindia: „O decizie grea, dar importantă”

Arnold Garita, în centru // foto: Imago Images
Arnold Garita, în centru // foto: Imago Images

Articol de - Publicat luni, 17 aprilie 2023 20:00 / Actualizat luni, 17 aprilie 2023 20:05

Fostul atacant Andrei Cristea (38 de ani) consideră că excluderea lui Arnold Garita (27) din lot le-a priit celor de la FC Argeș, care au câștigat astăzi primul meci după mai bine de 5 luni și jumătate, 1-0 cu Chindia

La prima partidă după „episodul Garita”, piteștenii au obținut cea dintâi victorie în Liga 1 din acest an.

Andrei Cristea, fost atacant, consideră că excluderea lui Garita din lot i-a pus în gardă pe jucătorii lui FC Argeș.

Vacarm la FCSB - Farul » Câți fani sunt așteptați diseară pe Arena Națională
FCSB - FARUL
Vacarm la FCSB - Farul » Câți fani sunt așteptați diseară pe Arena Națională

Andrei Cristea, după FC Argeș - Chindia: „Excluderea lui Garita a tras un semnal de alarmă”

„Cred că a contat foarte mult scoaterea din lot a lui Garita, cred că a tras un semnal de alarmă către restul grupului de jucători. Vorbim despre golgheterul echipei. A fost o decizie grea, dar importantă pentru club, care a câștigat un meci după 5 luni de insuccese”, a opinat Cristea la „Fotbal Club”, pe DigiSport.

Cristea a fost impresionat de unul dintre titularii aleși de Bogdan Argeș Vintilă, mijlocașul Andreias Calcan, autorul pasei decisive la unicul gol al meciului:

„Trebuie remarcată evoluția lui Calcan, care dă un assist bun la gol, rupe jocul, ține foarte bine de minge, pleacă pe spații. Mi-a plăcut foarte mult evoluția lui, și-a împins echipa către victorie”.

„FC Argeș a luptat până la ultima picătură de energie și cred că va avea un cuvânt greu de spus în lupta pentru salvare”, a mai precizat Cristea.

Sunt mulțumit de atitudinea jucătorilor. Le-am spus că atât timp cât suporterii vor vedea că suntem determinați, vor fi alături de noi. Le mulțumesc pe această cale suporterilor că au fost alături de noi.

E o victorie după mult timp, o pot dedica domnului primar Gentea, care are ceva probleme în familia. Aș vrea cumva să-i aducem un pic de alinare în aceste momente.

- Bogdan Argeș Vintilă, antrenor FC Argeș

Arnold Garita e istorie la FC Argeș

La ce s-a referit Andrei Cristea? Francezul Arnold Garita a fost exclus din lotul piteștenilor pe termen nelimitat, după ce a sărit la bătaie cu un coechipier, portughezul Boubacar Hanne, la antrenamentul de miercuri seara.

Managerul sportiv al clubului, Răzvan Tunaru, a dezvăluit pentru Gazeta Sporturilor că francezul nu va mai juca deloc pentru FC Argeș în acest sezon.

Tot din Liga 1: 

Toni Petrea, după FC Argeș - Chindia 1-0: „Nu reziști presiunii? N-ai ce căuta în fenomen”

„Unul varză, altul praf” » Pe cine a titularizat Becali cu Farul, după ce i-a făcut praf pe Miculescu și Cordea

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Valeriu67
Valeriu67  •  22 Aprilie 2023, 18:26

Cu Garita în teren astăzi la Sibiu era loc de un meci egal...E firesc să îl apuce nervii pe Garita,când vede herghelia de *** din jurul său.Străinii aduși sunt foarte slabi,dar nici cu Tofan, Șerban,Dobrosavlevici,nu ai cum să obții rezultate.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează