FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ - DINAMO

VIDEO Căpitanul lui Dinamo a contrazis varianta lui Iuliu Mureșan după eșecul cu FC Argeș: „Arbitrul i-a spus lui Matei că l-a împins pe fundaș”

Alexandru Răuță, la zona mixtă +15   FOTO
Alexandru Răuță, la zona mixtă

Articol de , - Publicat sambata, 22 ianuarie 2022 08:22 / Actualizat sambata, 22 ianuarie 2022 10:34

Alexandru Răuță (29 de ani) a acuzat arbitrajul lui Marcel Bîrsan din meciul pierdut de Dinamo la Pitești, 1-2 cu FC Argeș

  • În minutul 58 al meciului, la 1-0 pentru FC Argeș, „centralul” a anulat un gol perfect valabil înscris de Dinamo.
  • Angajat în adâncime, Cosmin Matei a câștigat un duel aerian cu Joao Miguel, a preluat perfect și l-a învins pe Greab cu un șut în forță. Mingea a intrat în plasă, însă arbitrul a fluierat fault în atac.
  • Decizie nejustificată a acestuia, reluările TV demonstrând că fundașul portughez al lui FC Argeș n-a fost deloc jenat de decarul dinamovist.

După meci, Alexandru Răuță, unul dintre „închizătorii” lui Dinamo, a comentat faza.

Notele GSP după încleștarea din Trivale » De la 3 la 6 pentru nou-veniții de la Dinamo!
FC ARGEȘ - DINAMO 2-1
Notele GSP după încleștarea din Trivale » De la 3 la 6 pentru nou-veniții de la Dinamo!

Alexandru Răuță: „Arbitrul i-a spus lui Matei că l-a împins pe fundaș!”

„Se pare că se fac greșeli foarte mari în defavoarea noastră. Suntem într-o situație grea, dorim să fim arbitrați corect! Ați văzut și dumneavoastră, nici vorbă de fault la Matei! Dacă făceam 1-1, apoi întorceam scorul. Am dominat jocul în totalitate, am luat două goluri poate cu neșansă. Oricum, jocul ne dă speranțe. 

Arbitrul i-a spus lui Matei că l-a împins pe fundașul central, dar noi știam că nu a fost nimic acolo! Orice punct contează, iar la Matei a fost clară faza. Nu ne permitem să mai fim furați, nu este momentul potrivit!”, a spus Răuță. 

Varianta lui Răuță contrazice ceea ce a declarat administratorul special al clubului, Iuliu Mureșan, după meci. „Mi-au spus jucătorii că l-au întrebat pe Bîrsan și le-a zis că nu la Cosmin Matei a fluierat. Atunci la ce?”, susținuse oficialul dinamovist. 

Se vede o schimbare în joc, dar trebuie să adunăm puncte, nu mai contează cum jucăm.

Deian (Sorescu) e un jucător de valoare, ne-a ajutat foarte mult, dar nicio echipă nu stă într-un jucător. Niciun jucător nu este de neînlocuit. S-a dus la mai bine, îi urăm succes.

La meciurile cu FCSB încărcătura e dublă, dar dacă ne vom face jocul și vom fi determinați, putem lua cele 3 puncte.

- Alexandru Răuță, Dinamo 

Alexandru Răuță a purtat banderola de căpitan la meciul de la Pitești și a jucat 81 de minute, înainte de a fi înlocuit cu Ahmed Bani. Răuță a primit nota 6 în Gazeta Sporturilor de astăzi pentru prestația sa.

Citește mai multe știri despre FC Argeș - Dinamo: 

„Câinii”, ironizați la Pitești: „Cât timp cooperativa funcționează, Dinamo nu retrogradează!”

Jean Vlădoiu, entuziasmat după victoria cu Dinamo: „Mai avem opt finale pentru play-off”

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (7)
creeperno115
creeperno115  •  22 Ianuarie 2022, 22:41

Sigur a fost greseala! In ultimele sezoane numai greseli au fost impotriva noastra!

whiteredarad
whiteredarad  •  22 Ianuarie 2022, 13:45

Am trait sa vad si sa aud si varianta asta , spusa de un...dinamovist ! : "...Nu ne permitem să mai fim furați, nu este momentul potrivit!...”. Deci pentru dinamovisti notiunea de " greseala a fluerasului."..nici nu exista ! Ei care au furat..cu arbitri ,...cu adevarat ...zeci de ani, care inca si azi sint favorizati...se simt...furati. Concluzia lor... e simpla : Arbitrul impotriva lui Dinamo...nu poate gresi..el doar...fura ! Tragicomica situatie...la Dinamo ! Platesc acum...blestemele zecilor de azni de... dezastre cumplite facute se ei altora !

gigi.debelihu
gigi.debelihu  •  22 Ianuarie 2022, 13:44
Postat de gigi.debelihu pe 22 Ianuarie 2022, 13:43

*** a lins mâna stăpânului!!... Unii spun că Dinamo fură dar *** gigisto-stelisto-fcsbucistă din arbitraj continuă golăniile binecunoscute și furturile golănești!

Este incredibil de ce nu ajunge var-ul in Romania!!?.... Pentru ca gușterii mafioți gigiști sa fure in continuare ticălos!!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează