FOTBAL  »  Superliga  »  UTA - FC ARGEȘ 0-1

EXCLUSIV Au ajuns pe loc de play-off, iar conducerea anunță: „Mergem mai departe spre obiectiv, primele sunt mari!”

UTA - FC Argeș 0-1 / FOTO: Alexandra Fechete +31   FOTO
UTA - FC Argeș 0-1 / FOTO: Alexandra Fechete

Articol de - Publicat duminica, 28 noiembrie 2021 06:50 / Actualizat duminica, 28 noiembrie 2021 20:54

Pentru prima oară pe loc de play-off în actualul sezon, oficialii lui FC Argeș nădăjduiesc că alb-violeții nu vor mai ieși prea curând din zona călduroasă a clasamentului. 

Totodată, conducerea promite prime consistente pentru îndeplinirea celor două mari obiective, un loc în play-off și câștigarea Cupei

Meci incredibil la Arad: UTA a ratat ocazii imense, Argeș a câștigat » Clasamentul ACUM
UTA - FC Argeș 0-1
Meci incredibil la Arad: UTA a ratat ocazii imense, Argeș a câștigat » Clasamentul ACUM

FC Argeș a câștigat norocos la Arad, 1-0, și a ajuns în premieră pe locul șase. O poziție pe care piteștenii au căutat-o tot sezonul, dar care părea inaccesibilă după înfrângerile cu FCSB și FC Botoșani. Acum, cu șase puncte nesperate din dubla cu CSU Craiova și UTA, Argeșul visează iar frumos

Cristian Gentea, președinte FC Argeș: „Mergem mai departe către obiectiul stabilit!”

„Sunt fericit! Mergem mai departe către obiectivul stabilit: play-off! Iar miercuri seara sper să fim, în premieră, în semifinalele Cupei României” a declarat Cristian Gentea, primarul Piteștiului și președintele Consiliului de Administrație de la FC Argeș, pentru GSP.ro. 

Întrebat cum îi va recompensa pe jucători, oficialul a adăugat: 

Primele sunt mari. Și pentru sezonul regulat primele sunt foarte mari, se plătesc la finele fiecărei luni. Jumătate acum, jumătate la target, play-off-ul”, a adăugat Gentea, la puțin timp după victoria reușită la Arad.

Au ajuns pe loc de play-off, iar conducerea anunță: „Mergem mai departe spre obiectiv, primele sunt mari!”
Cristian Gentea, președintele Consiliului de Administrație de la FC Argeș

Miercuri, pe 1 decembrie, de la ora 18:30, FC Argeș joacă la Timișoara, cu ASU Poli, în sferturile de finală ale Cupei României. Piteștenii n-au mai fost în semifinale din 2003, când pierdeau cu FC Național, 2-5 la general.

Andrei Prepeliță: „Ar fi ceva extraodinar să mergem mai departe în Cupă”

La pauză, le-am spus să se aștepte la un meci de luptă, că UTA va veni peste noi și că trebuie să tratăm foarte serios fazele fixe, pentru că ne pot aduce cele trei puncte. Am avut dreptate și mă bucur. 

Asta este roata în fotbal, roata se întoarce dacă ești corect. Azi am avut noroc, dar în alte meciuri am jucat bine și nu am luat niciun punct. 

Rămânem la Arad, facem deplasarea la Timișoara și ne pregătim pentru meciul de Cupă. Ne dorim să ne calificăm mai departe, ar fi ceva extraordinar pentru club, nu am mai fost de foarte mult timp într-o semifinală. 

- Andrei Prepeliță, antrenor FC Argeș, la Look+

+27 FOTO
  • FOTO: Alexandra Fechete

Citește și alte știri de actualitate:

VIDEO+FOTO Meci incredibil la Arad: UTA a ratat ocazii imense, Argeș a câștigat

Ce moment! Fiul lui Alexandru Tudor i-a dat gol lui Dinamo în Liga 3: „N-are aere de superioritate”

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează