FOTBAL  »  Superliga  »  FC ARGEȘ

video FC Argeș i-a găsit înlocuitor lui Ișfan! A transferat un fost jucător al lui Dinamo

FOTO: Imago
FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat joi, 05 ianuarie 2023 16:23 / Actualizat joi, 05 ianuarie 2023 17:25

După ce l-a dat pe Alexandru Ișfan la CSU Craiova, FC Argeș s-a mișcat rapid pe piața transferurilor. L-a adus pe Andrei Tîrcoveanu.

După ce l-a dat pe Alexandru Ișfan la CSU Craiova, FC Argeș s-a mișcat rapid pe piața transferurilor. L-a adus pe Andrei Tîrcoveanu. 

Formația antrenată de Marius Croitoru anunță că a ajuns la un acord cu mijlocașul central, care poate juca și în bandă. În vârstă de 25 de ani, Tîrcoveanu a jucat în prima parte a sezonului la FC Botoșani, bifând 12 partide și o pasă de gol. 

Gabriel Torje și-a găsit echipă. GSP are cifrele din contract
MERCATO
Gabriel Torje și-a găsit echipă. GSP are cifrele din contract

FC Argeș l-a transferat pe Andrei Tîrcoveanu 

Crescut de Dinamo și trecut pe la Gaz Metan, Farul și Concordia, Tîrcoveanu a semnat un contract pe un an și jumătate cu FC Argeș. „

„FC Argeș este o echipă de tradiție în fotbalul românesc. E o echipă cu pretenții și cu fani frumoși. Sper să contribui la îndeplinirea obiectivului. Vreau să joc cât mai mult și să arăt ce pot. Nu mai sunt un copil. Îmi doresc să intrăm în play-off și să ajungem în fazele superioare ale Cupei României. 

Vom da totul pentru fani. Am lucrat doi ani cu Marius Croitoru la FC Botoșani. Asta a contat în alegerea mea. Este unul dintre cei mai buni, dacă nu chiar cel mai bun antrenor cu care am lucrat. Sper să facem o echipă frumoasă aici”, a spus Tîrcoveanu pentru site-ul clubului. 

FC Argeș a ajuns la un acord pentru 1 an și 6 luni cu fotbalistul Andrei Costin Tîrcoveanu. Mijlocașul în vârstă de 25 de ani, originar din București, a evoluat în prima parte a acestui sezon la FC Botoșani. Tîrcoveanu a îmbrăcat tricoul moldovenilor în 12 partide, reușind o pasă de gol. Dinamo, Gaz Metan Mediaș, Viitorul Constanța și Concordia Chiajna sunt echipele bifate de Andrei până acum. 

Playmaker-ul echipei noastre are în palmares și câte două selecții la reprezentativele României Under 16 și 17. Noul «vultur violet» este câștigător al Cupei Ligii, în 2017, cu Dinamo București, dar și al Cupei și Supercupei României, în 2019, cu Viitorul Constanța. Este un fotbalist polivalent, putând fi folosit atât ca mijlocaș central, dar și în spatele vârfului. Tîrcoveanu este al doilea transfer perfectat de clubul nostru în această iarnă, FC Argeș mai semnând până acum cu fundașul central croat Mario Zebic 

- comunicat FC Argeș 

FC Argeș i-a găsit înlocuitor lui Ișfan! A transferat un fost jucător al lui Dinamo

VIDEO Totul despre AC Milan - AS Roma

Citește și:

„Are genunchi de fotbalist, nu de șahist” » „Cazul Yeboah” a stârnit mânia oficialilor de la CFR Cluj

Mesaj dur din partea unui fost fotbalist cunoscut pentru fiul lui Gică Popescu: „Pe mine mă aruncau ăia pe garduri. Nu e nicio rușine să o arzi pe la ligile inferioare”

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (11)
Amiralul2022
Amiralul2022  •  10 Ianuarie 2023, 07:07

Toți insipizii pe post de rebuturi ajung la Argeș, și Gentea visează la cai verzi pe pereți, gen play-off, ce naiba, mă !?...

lapusneanul
lapusneanul  •  06 Ianuarie 2023, 09:29

dacă ați ajuns sa-l comparați pe isfan cu tircoveanu, e grav de tot...

kordell
kordell  •  06 Ianuarie 2023, 02:33
Postat de delight pe 05 Ianuarie 2023, 21:19

In sfârșit un transfer nesperat! Il urmăresc de mult....De când era junior și prin liga a 2-a și chiar nu înțeleg de ce n-a bubuit până acum. E prea underated. Când era junior a fost wonderkid, parcă printre primii 10 jucători din lume. Cred că e cel mai talentat jucător român în momentul de față. Are ceva din sinmartean. Căutați ce zicea ilie balaci de el înainte să-l înjurați. "Dinamo trage de niște străini dubioși, în loc să-i dea șanse unui Tîrcoveanu, care are calități extraordinare! Nu folosim tineri de frică, mai bine băgăm străini, să arătăm că investim și noi!" Sper să începem in sfârșit să jucăm și noi ceva returul asta. Că ne bat toți slabii. Forza Argeș!

Pot sa rad si eu un pic ?

Vezi toate comentariile (11)
Comentează
Close