FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - CRAIOVA 2-1

FC BOTOȘANI - CRAIOVA 2-1 // Ciobotariu, după primul succes de la revenirea în România: "Cu două victorii poți ajunge pe 6"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 26 noiembrie 2018 22:40

Liviu Ciobotariu a debutat cu victorie pe banca celor de la Botoșani. Moldovenii s-au impus cu 2-1 în fața lui CS U Craiova, iar tehnicianul de 47 de ani a trasat concluziile după victoria de luni seara.

"A fost un meci foarte greu și sunt bucuros că am reușit să câștigăm. Situația noastră era una delicată, aveam nevoie de victorie pentru a ne îmbunătăți moralul. E meritul echipei, jucătorii au luptat în acest meci, pe un teren foarte greu. Am încercat să le redau încredere și sunt fericit pentru victorie.  

Clasamentul e foarte strâns, cu două victorii poți urca pe locul 6, dar cu două înfrângeri poți să ajungi din nou pe locul 13. Dacă vom avea aceeași determinare, sunt convins că vom reuși să câștigăm puncte în perioada următoare. 

Am urmărit meciurile din România cât timp am fost în străinătate. Sunt echipe foarte puternice în campionat, bine organizate", a spus Ciobotariu, la TV Telekom Sport

Vezi și: FC BOTOȘANI - CS U CRAIOVA 2-1 // VIDEO Criză în Oltenia? Craiova pierde la Botoșani, 1-2, după un meci aproape perfect al echipei lui Ciobotariu

PROGRAM + REZULTATE ETAPA A 16-A LIGA 1:

Vineri:
Dinamo - Gaz Metan Mediaș 1-1 (Detalii, AICI)
Sâmbătă:
Sepsi - Astra Giurgiu 1-0 (Detalii, AICI)
 Concordia Chiajna - CFR Cluj 0-1 (Detalii, AICI)

Duminică:
Dunărea Călărași - Hermannstadt 0-1 (Detalii, AICI)
FC Voluntari - Viitorul 1-2 (Detalii, AICI)
Poli Iași - FCSB 1-2 (Detalii, AICI)
Azi:
FC Botoșani - CS U Craiova 2-1 (Detalii, AICI)

CLASAMENT ACTUALIZAT

l1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează