FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - CRAIOVA 2-1

FC BOTOȘANI - CRAIOVA 2-1 // Propunere revoluționară a lui Devis Mangia » Italianul vrea schimbarea sistemului competițional: "Să fie ca în Rusia"

FOTO: Cristi Preda
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 26 noiembrie 2018 22:41

Devis Mangia, antrenorul lui CS U Craiova, a vorbit despre înfrângerea suferită de echipa sa la Botoșani, 1-2. 

"Am pierdut doar un meci din ultimele 10. Prima repriză a fost așa și așa, dar a doua a fost bună. Am făcut multe greșeli, nu e ok, am riscat și am primit două goluri. La pauză am vorbit că trebuie să schimbăm ceva, iar în repriza a doua s-a văzut asta, am făcut un meci mai bun.

Problema noastră a fost începutul campionatului, când am pierdut multe puncte. Nu acum e problema noastră", a spus Mangia, la TV Telekom Sport. 

Deranjat de vremea de la Botoșani, unde meciul s-a jucat pe o lapoviță deranjantă, Mangia propune o schimbare în sistemul competițional, oferind modelul campionatului Rusiei, unde campionatul beneficiază de 3 luni de pauză pentru a evita temperaturile ostile din iarnă. 

"Pentru mine e mai bine ca sistemul competițional să fie ca în Rusia. Finalul turului este acum și campionatul se reia în martie. Cred că ar fi mai bine așa", a declarat Mangia. 

Campionatul în Rusia se întrerupe în acest weekend și se reia în martie 2019.

"Mitriță e un jucător bun, dar nu cred că absența lui a contat azi. S-a mai întâmplat să fie absent și am jucat bine și am câștigat, 2-0 cu Viitorul. Deci nu cred în aceste lucruri" Devis Mangia, antrenor CS U Craiova

"Eu nu vorbesc de arbitraj, dar vă rog, nu vreau să aud nici că echipa mea e avantajată de arbitri" Devis Mangia, antrenor CS U Craiova

Vezi și: FC BOTOȘANI - CS U CRAIOVA 2-1 // VIDEO Criză în Oltenia? Craiova pierde la Botoșani, 1-2, după un meci aproape perfect al echipei lui Ciobotariu

PROGRAM + REZULTATE ETAPA A 16-A LIGA 1:

Vineri:
Dinamo - Gaz Metan Mediaș 1-1 (Detalii, AICI)
Sâmbătă:
Sepsi - Astra Giurgiu 1-0 (Detalii, AICI)
 Concordia Chiajna - CFR Cluj 0-1 (Detalii, AICI)

Duminică:
Dunărea Călărași - Hermannstadt 0-1 (Detalii, AICI)
FC Voluntari - Viitorul 1-2 (Detalii, AICI)
Poli Iași - FCSB 1-2 (Detalii, AICI)
Azi:
FC Botoșani - CS U Craiova 2-1 (Detalii, AICI)

CLASAMENT ACTUALIZAT

l1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (23)
kaloogarele
kaloogarele  •  27 Noiembrie 2018, 17:21

ce? azi inca mai e antrenor la craiova? dupa ultimele doua meciuri? batrine, tu nu mai ai de ce sa dai interviuri. tot ce ai de facut e sa iti scrii demisia (in ce limba vrei tu). jucatorii iau o caruta de cartonase, echipa joaca fara daruire, greseli peste greseli. si ce e mai rau, jucatorii transferati sufera un regres dupa aducerea la craiova. adica joaca bine la inceput, pe urma din ce in ce mai slab. iar asta e exclusiv vina ta, mai calmacalma!!

suporterucv
suporterucv  •  27 Noiembrie 2018, 14:10
Postat de andrei.f pe 27 Noiembrie 2018, 12:10

Putem lua modelul şi din Honolulu, juveţii tot nu vor fi campioni, n-au valoare !

Viitorul e in fata....si nici nu ne grabim, stai bland !! Altceva conteaza la Craiova, mai mult decat un titlu neaparat. Va veni si vremea lui, dar noi n-avem obsesii ca voi !!!

adi2008
adi2008  •  27 Noiembrie 2018, 12:46

Programam meciurile lui Mangia in Antalya.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează
Close