FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - DINAMO

FC BOTOȘANI - DINAMO // Dinamo style: avion la dus, „Tyson” la întoarcere :)

Articol de - Publicat marti, 17 decembrie 2019 15:55

Dinamo va pleca pleca în nordul Moldovei, pentru meciul cu FC Botoșani, pe calea aerului, pentru ca echipa să fie odihnită, după care revine cu șoferul „Tyson” cu mașina, indiferent de rezultat. Restanțele salariale? O himeră! 

  • FC Botoșani - Dinamo se joacă joi, de la ora 20:00. Meciul va fi liveTEXT și video pe GSP.RO și în direct pe TV Telekom Sport, Look Plus și TV Digi Sport. 

Roș-albii pregătesc cu câte un antrenament zilnic meciul de joi de la Botoșani, ultima bătălie pentru play-off. Fotbaliștii vor pleca mâine cu avionul spre orașul din nordul Moldovei, pentru a reveni la București imediat după meci cu autocarul condus de Costel Ologu, alias „Tyson”, șoferul „haitei„ de peste două decenii. 

Jucătorii sunt amuzați atunci când discută despre acest subiect: „Măcar n-o să fim obosiți la dus. Așa am procedat în toți acești ani, este o modă. Deși nu ar fi prea scump să iei bilete de avion dus-întors. Mai "ușor" e să faci opt ore cu autocarul, noaptea”. 

Restanțele 100%: februarie 2020 

Dacă deplasarea la Botoșani a fost programată, rămâne o himeră plata salariilor restante. Un alt subiect „amuzant”, pentru jucători.

 „Este o încurcătură generală. Unii mai au doar un salariu din urmă și bonusurile, alții mai multe salarii. Sunt jucători care nici nu mai știu câte salarii au de primit, că mai vorbim între noi. Nu am fost anunțați când și dacă vom fi plătiți, nimeni nu zice nimic, toți prezintă doar supoziții. Un lucru e clar: până în februarie 2020 trebuie să venim la zi, ca să semnăm pentru licența clubului!”, spun jucătorii.

2 victoriicu Iași și Chindia, o remiză (Clinceni) și două eșecuri (Hermannstadt și Sepsi) a strâns Dinamo în ultimele 5 etape

Citește și: 

Dinamo nu mai vrea alt scandal! Decizia luată de Ionuț Negoiță în cazul lui Kevin Bru pentru a scăpa de sancțiunea FIFA! 

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (3)
rocky2
rocky2  •  17 Decembrie 2019, 20:28

La fcsb transhumanţa e la modul telemea la ducere, aroma de zer si tamaie la intoarcere!

cneius
cneius  •  17 Decembrie 2019, 17:53

Deci pleaca autocarul gol ca sa revina apoi cu echipa ?

blahblahblah111
blahblahblah111  •  17 Decembrie 2019, 16:32

Exact ce am zis si ieri. Parca am prezis acest articol. 4 luni intarzieri la astra nici nu ii bagati in seama. O luna intarzieri la Dinamo faceti articol zilnic. HAHA

Vezi toate comentariile (3)
Comentează