FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FC VOLUNTARI

VIDEO + FOTO Continuă criza la Botoșani » Voluntari câștigă în deplasare și se apropie de play-off! Clasamentul ACUM

Botoșani - Voluntari/ foto Ionuț Tăbultoc +20   FOTO
Botoșani - Voluntari/ foto Ionuț Tăbultoc

Articol de - Publicat vineri, 04 noiembrie 2022 19:59 / Actualizat vineri, 04 noiembrie 2022 21:21

FC Botoșani a pierdut cu FC Voluntari, scor 0-1, în primul meci din etapa #17 din SuperLiga. Este prima victorie a ilfovenilor după două înfângeri consecutive (0-3 cu Chindia și 0-1 cu Petrolul). 

Prima repriză la Botoșani - Voluntari a fost extrem de săracă în acțiuni de poartă. Nu a avut nicio ocazie și niciun șut pe poartă. Voluntari a încercat să amenințe de la distanță, dar șuturile elevilor lui Ciobotariu au trecut departe de buturile lui Pap.

Finalul reprizei a găsit-o pe Botoșani în atac, cu Zabou la finalizare. Mijlocașul moldovenilor a ajuns norocos la o minge în careu, dar din poziție centrală a trimis mult peste poartă.

Jocul a început furtunos după pauză. Voluntari a deschis scorul în minutul 46, după ce șutul ratat al lui Damașcan a fost deviat în proprie poartă de Sadiku. Botoșani a replicat prin Mateus și Sno, care au ratat în decurs de un minut două ocazii mari. Primul a trimis puțin pe lângă poartă, al doilea a fost blocat de Mihai Popa.

Voluntari a fost aproape de 2-0 după o oră de joc. Faza l-a avut din nou în prim-plan pe Damașcan: moldoveanul a trimis puțin pe lângă poartă, cu capul.

Pap, portarul de la FC Botoșani, a oferit parada meciului. A intervenit în ultimul moment la lovitura de cap din 6 metri a lui Damașcan. Botoșani a fost aproape să evite înfrângerea în prelungiri, după ce Mihai Roman II a șutat năpraznic. Popa a fost atent și a reușit să respingă.

Botoșani continuă perioada dezastruoasă, având o singură victorie în ultimele 11 partide din Liga 1! De partea cealaltă, Voluntari s-a apropiat la 3 puncte de locurile de play-off.

Clasamentul din Liga 1

FINAL. FC Botoșani - FC Voluntari 0-1

+16 FOTO

1375 de faniau fost prezenți la meciul Botoșani - Voluntari

FC Botoșani - FC Voluntari, echipe de start: 

FC Botoșani: 1. Ed. Pap - 2. Sno, 44. Sadiku, 21. Boli, 30. Țigănașu - 99. Zabou, 18. Perianu, 4. Ivanov - 9. Mateus, 17. S. Camara, 26. Mailat
Rezerve: 82. Ureche, 16. Shahaf, 19. Patache, 20. M. Roman II, 25. Sylla, 32. Șeroni, 33. David, 77. Dragu, 93. Pinson, Dican
Antrenor: Mihai Teja

FC Voluntari: 71. M. Popa - 3. Meleke, 5. Armaș, 34. Matricardi - 14. M. Lopes, 18.H. Tavares 16. Govea, 7. Aliji - 22. Rață, 77. Nemec, 9. Damașcan
Rezerve: 88. Fernandez, 2. C. Achim, 8. Răduț,  10. Merloi, 17. D. Andrei, 18. Helder, 90. A. Munteanu, Florea, Andreș, Costin
Antrenor: Liviu Ciobotariu

Stadion: „Municipal”, Botoșani - Capacitate: 7.782 locuri
Arbitru: Ionuț Coza (Cernica - Ilfov) / A1: Vasile Marinescu (București) / A2: Adrian Popescu (Craiova) / Arbitru VAR: George Găman (Craiova) / Arbitru AVAR: Sebastian Gheorghe (Suceava) / R1: Bogdan Dumitrache (București) / Observator arbitri: Iosif Olah (Sfântu Gheorghe)

VIDEO Valeriu Iftime, în discuții cu un investitor român: „M-a contactat un băiat din Piatra Neamț! Să vedem cum facem”

Citește și alte știri din Liga 1:

Liviu Ciobotariu a ieșit în față și a vorbit în premieră despre oferta lui Becali: „A fost decizia mea să nu mă duc la FCSB”

Valeriu Iftime, contract de zeci de milioane de euro cu Primăria București! Nicușor Dan a făcut anunțul

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
dandana
dandana  •  05 Noiembrie 2022, 09:29

Dar ce mai vrea Botoșani de la fotbal când au vândut tot ce este de valoare. Ce dracu, chiar ne cred proști sa nu înțelegem ca au dat tot la fcsb ce aveau bun. Dacă se duce cineva la ei cer milioane, dacă se duce Becali are reducere de 90%. Sa dea Dumnezeu ca aceste echipe sa nu mai existe în România. Este suficient sa vedem asta! Trebuie să înțelegem că fotbalul nu este chiar așa, televiziunile trebuie sa impună sa nu se vândă toți jucatori buni în același an. Ăștia de la Botoșani ne ia la mișto. Aduc gratis și dau cu bani dar tot sunt datori. Stai ca nu înțeleg patronul ăsta, vrea sa facă ceva în fotbal sau sa ciupească din fotbalul ăsta sărac? Iar răspunsul este ca trebuie sa ia bătaie de la toate, chiar și chindia și-a păstrat jucători talentați, ăștia au dat tot.

gioni49
gioni49  •  04 Noiembrie 2022, 21:07

dupa ce pierde 2 meciuri acasa cistiga la Botseni bravo baaaaaa

ce_o_mai_face_karagandy
ce_o_mai_face_karagandy  •  04 Noiembrie 2022, 20:21

Sa speram ca Fc Botosani ii ''ciocaneste '' pe fc ciocanitii berceni, in restanta !!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează