FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - VIITORUL 1-2

FC BOTOȘANI - VIITORUL 1-2 // Hagi își avertizează jucătorii: "E o conjuctură că suntem la un punct de primul loc. Va trebui să suferim"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 octombrie 2018 20:08

Viitorul s-a impus pe terenul lui FC Botoșani, 2-1, iar Gheorghe Hagi a trasat concluziile după victoria reușită de echipa sa. 

"Meciul l-am câștigat jucând foarte bine defensiv. Am tratat mult mai serios lucrurile în apărare. Știam că cei de la Botoșani au mijlocași rapizi și mici. Am stat bine, am recuperat multe mingi, am pus presiune. N-am produs fotbalul cu care eram obișnuiți, dar nu e ușor să câștigi la Botoșani. Mă bucur că am luat cele trei puncte.

Cu Sepsi (n.r. 2-3 final) am jucat foarte bine ofensiv, dar am tratat cu multă ușurință defensiva. Trebuie să fim mai maturi, mai responsabili în ceea ce facem în teren.

Eu nu vorbesc înainte despre obiective, trebuie să rămânem echilibrați. E o conjunctură că suntem la un punct de primul loc, dar dacă nu ai grijă poți ajunge jos în clasament. Am experiență și îi voi face pe jucători să muncească mai mult și să rămână cu picioarele pe pământ. Vom suferi mult, așa s-a întâmplat în fiecare an având acele schimbări pe care le facem de fiecare dată. Durează să ne omogenizăm până facem un grup puternic", a spus Gheorghe Hagi, la Look Sport. 

"Sunt fericit că îmi ajut echipa etapă de etapă. Aveam nevoie de victorie, pentru că a venit acea înfrângere neaşteptată cu Sepsi. Sper să o țin tot așa, dar până la urmă asta e treaba noastră, a atacanților. E foarte important că am câștigat aici. Ne gândim să intrăm în play-off, dar e o luptă foarte grea, trebuie să adunăm foarte multe puncte"
Ianis Hagi, Viitorul, marcatorul golului doi al dobrogenilor

Vezi și:  FC BOTOȘANI - VIITORUL 1-2 // VIDEO+FOTO Echipa "Regelui" câștigă la Botoșani și urcă pe podium » Toate golurile au venit în ultimele 30 de minute

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
gtn5
gtn5  •  28 Octombrie 2018, 07:27

o sa suferiti cand arbitrii o sa arbitreze corect,simti bine *** caci nu e departe aceasta zi si va veni suferinta.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10206359123857107
Lungu Dan  •  28 Octombrie 2018, 07:20

Mizerie machidoneasca.Nu au castigat cinstit,nu a fost penalty.*** !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

116530435479785
Anca Toma  •  27 Octombrie 2018, 21:13

D-le sixilian asta e Hagi .Lumea il prohodeste trebuie sa-i bage jucatori gen Dragus titulari la nationala sa-i poata el vinde.Vezi epaca Giovani Becali.cat despre acest arbitru il cam stiu toti botosanenii cat poate.Asta Coltescu ,Fesnic sau Barsan sunt prea smecherasi.Ce a patit Coltescu ca i s-a pus pata pe Timisoara .I-a pandit si retrogradat .Nimic.Au distrus fotbalul...

Vezi toate comentariile (4)
Comentează