FOTBAL  »  Superliga  »  FC VOLUNTARI - DINAMO 0-1

FC Voluntari - Dinamo 0-1 // VIDEO+FOTO » Salomao dă lovitura în prelungiri din penalty și oprește criza lui Dinamo!

FOTO: GSP +17   FOTO
FOTO: GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 05 noiembrie 2018 23:01

Dinamo s-a impus la limită la Voluntari, 1-0, și a pus punct seriei negative din Liga 1. Roș-albii au dat lovitura în prelungiri, prin Salomao, care a înscris din penalty în minutul 90+4.

"Câinii" au fost activi în startul meciului și au fost aproape de gol în minutul 7, când șutul lui Salomao de la 25 de metri s-a dus puțin peste poartă. A urmat apoi șutul lui Sorescu, reținut fără probleme de Vâtcă.

În minutul 27, FC Voluntari ar fi trebuit să primească penalty după un henț în careu al lui Armando Cooper. Arbitrul Cătălin Popa a lăsat însă jocul să continue.

Dinamo a fost aproape de gol în prelungirile primei reprize. Rămas singur într-o poziție ideală, Daniel Popa a finalizat modest și a fost blocat de Vâtcă.

Rednic a mutat ofensiv după pauză, l-a trimis în teren pe Neicuțescu, iar atacantul care înscrisese și cu Csikszereda a fost aproape de gol în minutul 58. Puștiul de 20 de ani a șutat puternic din interiorul careului, dar a fost blocat de fundașul Armaș.

Același Armaș era să-i "îngroape" pe ilfoveni în minutul 74. A fost aproape de autogol, dar Vâtcă a fost atent și a reținut.

Dinamo a dominat finalul de meci și a dat până la urmă lovitura în minutul 90+3. Nistor a obținut un penalty, executat de Salomao, iar "câinii" obțin prima victorie din august.

Victoria o propulsează pe Dinamo pe locul 9, cu 16 puncte, la doar 4 lungimi de locul 6, ocupat de Astra. Astfel, dinamoviștii pot aborda cu mai multă încredere derby-ul cu FCSB de duminică.

FC Voluntari rămâne pe ultimul loc, cu 8 puncte, iar salvarea de la retrogradare devine tot mai improbabilă.

FC Voluntari - Dinamo 0-1
A marcat: Salomao '90+4 p.
*Zgrablic, fundașul gazdelor, a văzut al doilea "galben" în prelungiri , la faza penalty-ului

FC Voluntari: Vâtcă - Hodorogea, Zgrablic, I. Armaș, Bucurică - I. Gheorghe, Răuță, Căpățână, Belahmeur - Malfleury, Gadze
Rezerve: Petrariu, Ciucur, G. Deac, Al. Vlad, Tudorie, Ozkara, Kabasele
Antrenor: Dinu Todoran

Dinamo: Penedo - Corbu, M. Popescu, Katsikas, S. Popovici - Cooper - Sorescu, Hanca, Nistor, Salomao - D. Popa
Rezerve: Eșanu, D. Ciobotariu, R. Grigore, Gomelt, Neicuțescu, Moldoveanu, Tîrcoveanu
Antrenor: Mircea Rednic

Arbitru: Cătălin Popa / A1: Valentin Avram / A2: Vladimir Urzică / Observator: Augustus Constantin
Stadion:
"Anghel Iordănescu", Voluntari

7 schimbări
a efectuat Rednic în primul "11" față de meciul cu Csikszereda. Penedo, Corbu, Popescu, Popovici, Cooper, Sorescu și Salomao nu au fost titulari la Miercurea Ciuc

 
 

Vezi și: EXCLUSIV Negoiță e la un pas s-o vândă pe Dinamo! Discuțiile sunt avansate, iar viitorul patron vine diseară la FC Voluntari - Dinamo

REZULTATE ETAPA A 14-A LIGA 1:

Vineri:
Poli Iași - CS U Craiova 0-3 (Detalii, AICI)
Sâmbătă:
Sepsi - Hermannstadt 1-3 (Detalii, AICI)
FC Botoșani - CFR Cluj 1-5 (Detalii, AICI)
Duminică:
Dunărea Călărași - Viitorul 0-1 (Detalii, AICI)
FCSB  - Astra Giurgiu 1-0 (Detalii, AICI)
Azi:
Concordia Chiajna - Gaz Metan Mediaș 0-0 (Detalii, AICI)
FC Voluntari - Dinamo 0-1

CLASAMENT LIGA 1:

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (375)
zecs93
zecs93  •  06 Noiembrie 2018, 15:58
Postat de kwd2015 pe 06 Noiembrie 2018, 08:40

May gymd......depasesti orice logica. Esti agramat in ultimul hal.

''May'' bine mai englezule, acest cuvant de unde l-ai scos ?? Agramatu sef :))))))

geogeo
geogeo  •  06 Noiembrie 2018, 11:00
Postat de Gaby A Gator pe 06 Noiembrie 2018, 09:21

Ar cam fi cazul sa bata si dinamo pe gigistii de la fc5b! In ultimele meciuri arbitrii lui deaconu au tras mereu pentru fc5b! Cum e cu chestia aia cu ultimii in Eurooa!?

Fara arbitraj favorabil dINAMU' ia de la 3 in sus cu FCSB. Nici cu Voluntari nu castiga fara ajutorul arbitrilor si al "ceaiurilor" suplimentare. Alo, Antidopingul se aude? MM, daca vreti sa jucati pe bune, cereti control antidoping pentru ca jucatorii lui dINAMU' alearga mai bine ca aia de la Bayern la trei zile dupa ce, jucand fara "ceaiuri", au fost dominati copios de o echipa de Liga3.

lapusneanul
lapusneanul  •  06 Noiembrie 2018, 10:31
Postat de Mircea Hortensiu Tomuș pe 06 Noiembrie 2018, 09:07

În felul acesta, cu meciuri care sunt rezolvate de arbitraj, vom fi coada Europei și în fotbal. Golul marcat dintr-un henț inexistent, la care jucătorii echipei DINAMO l-au cerșit, iar mărinimosul arbitru i le-a dat, cu câteva cartonașe, ca să pară indiscutabil. Dar, a fost o cacealma.

nenica, dupa terminarea meciului nu asa ca ai adormit subit ?atat balaj cat si craciunescu au spus, penalty...e adevarat ca trebuia sa se dea penalty la hentul lui cooper...

Vezi toate comentariile (375)
Comentează